Holland

Study in Holland

Holland

 • RO
 • RU

In secolul XVI, Olanda devine, alaturi de Marea Britanie, cea mai importanta putere comerciala si maritima din intreaga lume, iar Amsterdam – centrul economic al continentului. Intreg teritoriul tarii este strabatut de numeroase canale şi ape – rodul geniului ingineresc, lanuri intinse de lalele de o frumusete si culori inimaginabile, mori de vant, numeroase parcuri, muzee si palate – toate parca desprinse din lucrarile celor mai renumiti pictori olandezi Rembrandt si Vincent Van Gogh.

Cu peste un sfert din teritoriu aflat sub nivelul marii si cu o populatie de aproape 17 milioane de locuitori, Olanda sau The Netherlands – Tara de Jos, cum este deseori supranumita – joaca un rol disproportionat de mare in plan international, atat din perspectiva economiei sale influente – in prezent la fel ca si in trecut – cat si al sistemului de invatamant performant.
Olanda a fost prima tara europeana care a elaborat si a oferit programe de studii cu predare in limba engleza. La moment, institutiile olandeze ofera mai mult de 1800 de programe de studii cu predare in limba engleza. Flexibilitatea, nonconformismul si internationalizarea puternica sunt trasaturile esentiale ale universitatilor olandeze.

Prima universitate din vastul sistem universitar, care cuprinde in prezent peste 60 de institutii de invatamant superior, a fost fondata inca in anul 1575.


De ce sa alegi The Netherlands?


›› Instruire in limba engleza;

›› Diplome Europene recunoscute international;

›› Vasta alegere de facultati si programe de studii;

›› Taxe de studii rezonabile si burse substantiale;

›› Educatie si autodezvoltare intr-o societate multiculturala toleranta;

›› Posibilitati excelente de studii si cercetari pentru studentii interesati de stiinte;

›› Posibilitate pentru studentii internationali de a ramane in Olanda dupa absolvirea facultatii pentru a-si gasi un loc de munca.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.