UAE

Swiss International Scientific School Dubai

School

Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai Swiss International Scientific School Dubai

 • RO
 • RU

Swiss International Scientific School in Dubai (SISD) este o scoala privata cu regim de zi si de pensiune, care ofera educatie la cele mai inalte standarde academice atat elevilor din Emiratele Arabe Unite, cat si celor internationali.

SISD este alegerea Nr.1 pentru familiile care constientizeaza ca urmatoarea generatie trebuie sa fie una cu adevarat dinamica si flexibila, multilateral dezvoltata si, mai ales, ambitioasa din punct de vedere lingvistic. Acest fapt sta la baza conceperii programului academic al scolii, elevii avand astfel oportunitatea sa studieze fie in una din limbile oficiale ale Elvetiei, adica in germana si franceza, fie in limba engleza + alte limbi aditionale. Eficienta programului academic se manifesta si prin faptul ca la finalizarea studiilor, absolventii au toate calificarile si abilitatile necesare pentru a fi admisi in oricare din cele mai bune universitati ale lumii.
Pornind de la o mica asezare pescareasca, in mai putin de 50 ani, Dubai a devenit unul dintre cele mai mari "santiere" de constructii ale lumii cu o infrastructura moderna si un stil de viata cosmopolitan. Proiecte de anvergura, cum ar fi constructia primului centru indoor de schi din Orientul Mijlociu, cea mai inalta cladire din lume, primul hotel subacvatic si multe alte proiecte, continua sa sfideze criza economica mondiala.

SISD este situata chiar in inima Dubai-ului, la scurta distanta de Dubai International Airport, ceea ce faciliteaza considerabil transferul tour-retour al elevilor internationali. Campusul scolii este unul extraordinar, o adevarata opera de arta, cu biblioteci, studio-uri muzicale si teatrale, laboratoare si sali de clasa luminoase si spatioase, mobilate luxos, unde domina o atmosfera care inspira elevii sa gandeasca creativ si sa asimileze mai usor lectiile.

In calitate de activitati extrascolare, elevii pot alege orice le place din gama generoasa pe care le-o ofera orasul: safari in desert, navigatie, calarie, go-karting, golf, parcuri acvatice, paintball, camping, plaja, cinema, excursii culturale etc. etc. Pe langa calatoriile in afara campusului, elevii mai au posibilitatea de a participa la programul After School Activity (ASA).


Programe de studiu

Swiss Baccalaureate – program de studii medii generale cu durata de 4 ani (incepand cu clasa a 9-a si pana in a 12-a). Programul presupune studierea a 7 discipline academice de baza, o disciplina de specialitate si a 8-a disciplina – suplimentar, la alegere. Diploma obtinuta la sfarsit de program este recunoscuta nu doar in Elvetia, ci si international, si permite aplicarea direct in anul I de studii universitare.


International Baccalaureate Diploma (IB DP) – program academic conceput pentru elevii de 16-18 ani, in scopul pregatirii acestora pentru urmatoarea etapa de studii, adica pentru aplicarea cu succes la facultate. In cadrul programului, elevii urmeaza sa studieze 6 discipline academice, 5 dintre care trebuie sa includa in mod obligatoriu 2 limbi, stiinte si matematica, a 6-a fiind una la alegere. Diploma IB, obtinuta la final de program, este recunoscuta international si poate deschide usile oricarei universitati a lumii.


Conditii minime de admitere

- o buna cunoastere a limbii engleze

- test de admitere sau interviu


Taxe de studiu si burse

Elevii care aleg optiunea Full Boarding (7 zile din 7 cazare in campus, adica elevii merg acasa doar in vacante) urmeaza sa achite o taxa cuprinsa intre 68.000 si 82.000 USD/anual*. Cei care aleg optiunea Weekly Boarding (5 zile din 7 cazare in campus, adica elevii merg acasa in fiecare weekend) vor achita o taxa cuprinsa intre 67.000 si 79.000 USD/anual*.

*Marimea taxei variaza in dependenta de anul de studii (clasele 6-12) si include costul programului si cazarii in campus cu pensiune completa, precum si o serie din activitatile extrascolare de dupa ore si din weekend, transferul de la aeroport, asigurarea medicala, viza si un set de uniforma scolara. Suplimentar se achita costul calatoriei, cateva excursii scolare din timpul anului si cheltuielile personale ale elevilor.


Elevii cu un nivel de performanta academica avansat, demonstrat in timp si raportat la rezultatele testarilor nationale si internationale (in special stiintele: fizica, chimie, biologie, matematica) pot fi eligibili pentru programul burselor SISD, care pot acoperi partial sau in intregime taxele de studiu.


Cazare

Resedintele scolii sunt preconizate pentru elevi cu varstele cuprinse intre 11 si 18 ani. Acestia locuiesc in camere single sau double (in dependenta de varsta), foarte spatioase si complet mobilate. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi, aer conditionat, baie proprie si spatiu pentru studiu. Elevii beneficiaza si de spatii comune, adevarate centre sociale, unde acestia comunica cu colegii in afara orelor, leaga prietenii si se relaxeaza dupa o zi plina de activitati.

Elevii care locuiesc in campus sunt supravegheati 24/24 de un staff competent, ales cu atentie, care, pe langa asistenta in rezolvarea problemelor practice, ofera asistenta la realizarea temelor pentru acasa si la programarea activitatii extrascolare a elevilor, incurajandu-i sa-si utilizeze eficient si divers timpul liber si sa-si cultiveze activ talentele ascunse.

De asemenea, elevii au liber acces la facilitatile superbe din campus, printre care bazinul de dimensiuni olimpice, piste de alergare (400 m) in aer liber, sali de sport si teren de football si rugby cu iarba naturala. Pe langa acestea mai sunt si facilitati precum peretele de alpinism, studio-uri de dans, terenuri pentru tenis de plaja si volley etc.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.