Post-university Studies • ROM
 • РУС

Alaturati-va sutelor de studenti care au facut deja facultate in strainatate si au devenit oameni de succes!

Admiterea la universitati din strainatate este posibila atat dupa absolvirea liceului, cat si prin transfer din alte universitati.

Invatamantul universitar in strainatate se bucura de o reputatie unica, lucru ce va reprezenta un start important in cariera dumneavoastra. Puteti obtine o calificare international recunoscuta pentru o varietate de specialitati studiind la cele mai bune universitati (de la 18 ani) sau colegii (de la 16 ani).

In dependenta de tara aleasa, durata programelor de studii poate fi de la 2 si pana la 5 ani. Daca ati absolvit deja facultatea puteti urma un program postuniversitar pentru titlul de Magistru sau Doctor in stiinte.


Новости раздела

 • VISBY Master’s Scholarships 2017 for international students

  A fost anuntata perioada de inscriere la programul de burse complete pentru studenti-masteranzi VISBY 2017, lansat de Institutul Suedez (Swedish Institute) si adresat in exclusivitate studentilor non-EU (originari din Moldova, Ucraina ... >>>>>

  26.12.2016
 • BURSE pentru MASTERANZI in Germania

  IUBH School of Business and Management a lansat o oferta pentru masteranzii care-si vor incepe studiile din Octombrie 2016 in campusul din Berlin. Este vorba de cateva burse in marime de 15% reducere din taxa pentru intreg programul de studiu... >>>>>

  5.08.2016
 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.