AS


 • RO
 • RU

Daca TestDAF a devenit deja arhi-cunoscut fiecarui candidat ce este pe cale de a aplica la studii in Germania si, in esenta, este un calificativ lingvistic, apoi TestAS, introdus mai recent si oferit acum candidatilor la pachet cu TestDAF, este un test de aptitudine academica ce poate spori considerabil sansele de admitere la o facultate in Germania.

Lansat initial in 2007, Testul AS s-a raspandit rapid in mediul academic universitar German si in prezent este recunoscut si apreciat de toate universitatile germane.

In prezent, testul se ofera gratuit pentru absolventii liceelor, care au de asemenea posibilitatea de a repeta acest test, la fel gratuit.

Avantajul Testului AS consta in faptul ca acesta poate fi sustinut atat in limba germana cat si engleza si, in cazul reusitei, va oferi un avantaj net superior si va spori considerabil sansele de admitere la universitati Germane.
TestAS este compus din 3 sectiuni de baza:

Language Screening – Evalueaza abilitatile lingvistice (Germana sau Engleza)

Core Test – Evalueaza abilitatile academice si cognitive necesare urmarii unui curs universitar interdisciplinar: serii numerice, logica, gandire critica etc.

Subject-specific Tests – Evalueaza abilitati specifice/relevante unor domenii specializate precum: Economie, Enginerie, Stiinte Sociale si Umaniste, Matematica Stiinte Naturale si Calculatoare etc.


Cum ma pot pregati pentru test?


#1 Online


Cand pot sustine un test?


Calendarul examenelor poate fi consultat urmand link-ul de mai jos.


Cum ma pot inscrie pentru test?


Inscrierea la TestAS se poate face simultan sau separat de TestDAF la aceleasi centre de testare si scorul testului este disponibil on-line timp de 4 saptamani din data testarii. Testul nu are termen de valabilitate si poate fi folosit pentru admitere la universitati si in alte tari.

Lista centrelor de examinare acreditate poate fi consultata aici.

TestAS poate face o diferenta semnificativa in reusita admiterii la o facultate in Germania si alte tari, in special pentru candidatii ce au un scor insuficient de bun la examenele de Bacalaureat sau cei ce doresc sa-si asigure sanse mai mari de admitere la facultati care solicita studii sau cunostinte din domenii specializate (economie, stiinte etc.).


Ask!


Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi la adresa test@excel.md.

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.