Language Courses • ROM
 • РУС

Indiferent de planurile dumneavoastra de viitor, este sigur faptul ca fluenta intr-o limba straina va reprezenta intotdeauna un avantaj. Si unde altundeva ati putea invata mai bine o limba straina daca nu chiar in tara ei de origine?

Programul este destinat atat elevilor si studentilor, cat si celor maturi. Va puteti inscrie la cursuri generale sau specializate de limbi moderne in fiecare luni a saptamanii pentru orice durata de timp (min. 2 saptamani).

In perioada vacantei de vara si iarna oferim programe de studii si vacante de neuitat in tabere internationale pentru elevi si studenti. Toate scolile de limbi moderne sunt acreditate si la finalul programului de studii veti fi certificat conform nivelului atins.


Новости раздела

 • 5 moduri neașteptate în care engleza vă poate ajuta în carieră

  Care este următorul pas în cariera dumneavoastră? Simțiți că ar fi momentul să dobândiți noi aptitudini? Este un fapt bine știut că învățatul limbii engleze vă poate ajuta să avansați în carieră. Dar merită să învățați limba engleză chiar și dacă nu vă este necesară la muncă? Despre asta și multe altele în articolul ce urmează >>>>>

  26.05.2017
 • Traininguri gratuite pentru profesori de engleza cu ANGLO

  EXCEL si grupul educational ANGLO (Marea Britanie, Irlanda si SUA) invita profesorii de limba engleza la o serie de traininguri gratuite, sustinute de Dl Gary Clarke in zilele de 19 si 20 Octombrie 2016, la Balti si Chisinau. Vedeti mai multe detalii despre traininguri si formular de inregistrare >>>>>

  13.10.2016
 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.