Austria

Language Courses


 • RO
 • RU

Germana a fost la un pas sa devina limba oficiala a Statelor Unite ale Americii. In timpul revolutiei impotriva stapanirii Coroanei Britanice, reprezentatii statelor americane, reuniti la Philadelphia, au discutat adoptarea unei limbi care sa simbolizeze ruperea oricarei legaturi cu fostii stapanitori. In dezbaterea care a urmat, engleza a reusit sa depaseasca germana cu doar un vot!

Astazi germana este una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (alaturi de franceza si engleza), una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE si una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb.

Germana este si limba multor poeti si filosofi renumiti, care au cucerit o lume intreaga, ceea ce presupune ca aceasta limba necesita studiata nu doar pentru sustinrea unui simplu examen, ci si pentru citirea operelor scrise de faimosii Cant, Schiller sau Goethe.

Conform statisticilor, germana este vorbita ca limba materna de cca 100-120 milioane de oameni (preponderent in Europa Centrala), fiind astfel limba cu cel mai mare numar de vorbitori nativi din Europa.

Se intelege de la sine ca Austria este un loc ideal pentru studierea acestei limbi, fiindca studentii interactioneaza cu vorbitorii nativi de germana si cu traditiile lor, iar asta este cel mai eficient mod de a invata si de a intelege o limba.


Programe

- Curs standard de limba germana (25 ore pe saptamana)

- Curs intensiv de limba germana (30-35 ore pe saptamana)

- Business curs de limba germana

- Curs de pregatire pentru testul international de limba germana (TestDAF, DSH, Goethe, OSD)

- Curs de germana plus un modul universitar

- Curs de germana individual

- Curs de germana si pregatire scolara

- Cursuri de gemana vara (pentru elevi si studenti)


Conditii de admitere

Persoanele care aplica pentru un curs de germana sunt repatizate in grupuri conform nivelului initial de cunoastere a limbii germane, ceea ce inseamna ca fiecare aplicant este testat inainte de inceputul propriu-zis al cursului, pentru a fi plasat, drept urmare, in grupul corespunzator.

Varsta minima de aplicare: 10 ani.


Termen-limita de aplicare

Nu exista un termen limita de aplicare pentru cursurile de germana. Aplicarile au loc in limita locurilor disponibile. Rezervarea cursului poate fi facuta cel tarziu cu 5 saptamani inainte de inceperea cursului.


Taxe de studiu

Taxele pentru un curs lingvistic difera in dependenta de specificul cursului, durata acestuia si, de obicei, de locatia centrului care afera acest curs. Puteti aplica pentru un curs lingvistic in Austria incepand cu o taxa minima de 400 EUR/saptamana, pret care include, de regula, si costul de cazare si alimentare.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.