• Despre noi
 • О нас

EXCEL este o organizaţie ce oferă o deschidere pentru persoane și instituții către spațiul educațional internațional.

Prin proiectele și serviciile pe care le dezvoltăm în parteneriat cu instituții de învățământ din peste 42 țări ale lumii, conectăm persoane și organizații cu cele mai bune oportunități de studiu și contribuim la promovarea bunelor practici educaționale.


Centrul Comun de Admitere

Este prima sursă de informare şi consiliere pentru elevi, studenţi și profesioniști interesaţi de studiul în străinătate. Cu o experienţă în domeniu de peste 16 ani, vă punem la dispoziţie toate cunoştinţele noastre despre sisteme și calificări educaţionale, programe de studii (școlare, lingvistice, profesionale, universitare, postuniversitare ș.a.), condiții de admitere, surse de finanţare a studiului, precum și modul de derulare a procesului de admitere.

Serviciile noastre sunt condiționate de nevoile de educație ale aplicanților, cărora le oferim tot sprijinul și asistența necesară, atât în procesul de admitere, cât și pe întreg parcursul studiului în străinătate.


Activitatea noastră: Educație și Societate

Inițiativele noastre din acest domeniu se concentrează pe internaționalizarea educației, oferind un spaţiu comun de dialog și diseminarea bunelor practici, pe încurajarea parteneriatelor în domeniul învățământului, stimularea competitivității tinerilor și facilitarea mobilității academice.


Vizite de studiu și schimb de experiențe


Activitatea noastră în această arie se axează pe familiarizarea comunităţii locale cu diversitatea curriculară, tehnologiile educaţionale de performanţă și bunele practici, oferind expertiza țărilor cu bogate tradiții academice.

Fie că ești student și dorești să vizitezi viitoarea instituție de învățământ din străinatate, fie că ești un profesor interesat de metode și tehnici de predare sau faci parte din managementul unei școli sau universități: noi dispunem de experiența necesară și o vastă rețea de instituții partenere în întreaga lume pentru a satisface orice nevoi.


Concursul Național Școlar SKOLAR
Lansat în 2008, concursul urmăreşte să inspire, să motiveze şi să dezvolte potențialul tinerilor în domeniul lingvistic şi cel al ştiinţelor reale. Obiectivul concursului este de a stimula competitivitatea elevilor din Moldova, motivându-i să atingă performanțe deosebite și să își valorifice la maxim potențialul.

Află mai multe vizitând pagina concursului.


Programul burselor EXCEL


Programul oferă sprijin finaciar tinerilor din Republica Moldova pentru a-și urma studii școlare, universitare sau postuniversitare în străinătate.

Află mai multe vizitând pagina www.concurs.md.


Training pentru cadrele didactice


În acest segment de activitate, punem la dispoziția cadrelor didactice și management educațional din Moldova experiența trainerilor calificați din cadrul instituțiilor partnere pentru a organiza și susține programe de training, seminarii și cursuri demonstrative.

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.