Holland

The Hague University of Applied Sciences

University

The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences The Hague University of Applied Sciences

 • RO
 • RU

The Hague University of Applied Sciences este localizata in Haga, capitala politica a Regatului Tarilor de Jos si orasul de resedinta a familiei regale olandeze. Tot acolo isi au sediul institutiile europene reprezentative Curtea Internationala de Justitie, Tribunalul Crimelor de Razboi, Palatul Pacii, EUROPOL-ul, precum si marile companii europene Shell si Siemens.Nu doar locatia campusului principal al universitatii o face sa fie cea mai internationala universitate din Olanda, ci si faptul ca studentii sai provin din peste 140 de tari ale lumii. Din cei mai bine de 26.000 de studenti, o mare parte sunt studenti internationali care urmeaza un program in limba engleza. Numarul impunator al studentilor straini se datoreaza nu mai programelor cu accent international, dar si filosofiei universitatii de a educa Cetatenii Lumii – World Citizens. Dezvoltarea personala este ceea ce conteaza in primul rand la The Hague UAS, studentii beneficiind de coaching si ajutor personalizat la cele mai inalte standarde din partea staff-ului universitar.

Toate programele sunt acreditate de Ministerul Educatiei din Olanda si folosesc Sistemul European de Credite Transferabile (European Credit Transfer System, ECTS).


Programe de studii

Bachelor degree programmes taught in English:

Communication & Multimedia Design (3 yrs)

European Studies (3 yrs)

European Studies (4 yrs)

Industrial Design Engineering (3 yrs)

International & European Law (4 yrs)

International Business&Management Studies (IBMS) (3 and 4 yrs)

International Communication Management (ICM) (3 yrs)

International Financial Management and Control (3 yrs)

International Financial Management and Control (4 yrs)

Process & Food Technology (PFT) (3 and 4 yrs)

Public Management (IPM) (4 yrs)

Safety and Security Management Studies (SSMS) (4 yrs)

International Sport Management (3 yrs)


Master’s degree programmes taught in English:

Master of Financial Management and Control

Master of Business Administration (MBA)

Master in International Communication Management (MICM)


Summer School Programme


Conditii de admitere

- diploma de bacalaureat (pentru studiile de licenta)

- diploma de licenta (pentru studiile de master)

- iBT TOEFL 80 sau IELTS 6.0 (minim)


Taxe de studiu si burse

Pentru un an de studii studentii non-EU vor achita o taxa completa de 7.970 EUR, iar studentii EU – o taxa redusa de cca 2.000 EUR.

(!) Aceste taxe nu sunt fixate si se pot schimba pentru urmatorul an de studii.

Studentii non-EU pot aplica pentru bursa World Citizen Talent Scholarship, oferita de The Hague UAS in primul an de studii la un program de licenta.


Cazare

Studentii pot alege sa se cazeze in campus sau sa inchirieze o locuinta in oras, prin intermediul agentiei studentesti DUWO. Costul estimativ al cazarii este de 350 EUR/lunar in campus si de cca 600-700 EUR/lunar pentru un apartament in oras.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.