Holland

Summer Schools • RO
 • RU

Programele traditionale de studiere a limbii si cele de pregatire pentru examenele lingvistice internationale sunt oferite in cadrul mai multor institutii de invatamant olandeze. Majoritatea programelor reprezinta cursuri de studiere intensiva a limbii olandeze/neerlandeze, care includ si multe activitati socio-culturale.

Cat despre scolile de vara olandeze, acestea reprezinta o oportunitate de a studia cateva saptamani (de la 2 pana la 6 saptamani de pregatire intensiva) in cadrul unei universitati, la care veti putea ulterior sa depuneti un dosar de admitere la studii full-time.


Avantaje


›› Posibilitate de a studia diverse disciplini (de la economie si pana la medicina);

›› Cursurile sunt cu predare in limba engleza;

›› La sfarsit de curs acumulati un anumit numar de credite ETCS, care constituie un avantaj la admiterea propriu-zisa pentru studiile universitare;

›› Cursurile de pregatire reprezinta o experienta buna de studiere intr-o universitate olandeza;

›› Pe langa cursul propriu-zis, veti face cunostinta si cu traditiile si cultura deosebita a Olandei;

›› Aveti posibilitatea sa traiti si sa studiati intr-un mediu international.


Cine poate aplica?


- Studentii cu minim un an finalizat de studii universitare;

- Varsta: 18+ ani;

- Nivel de cunoastere a limbii engleze B2 (min.).


Taxe


Costul programelor variaza in functie de durata acestora si se estimeaza la circa 1.400 EUR per 2 saptamani de curs + cazare.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.