Holland

Avans University

University

Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University Avans University

 • RO
 • RU

Fondata in 2004, Avans University of Applied Sciences este o universitate relative tanara, situate la sudul Olandei, in Breda – un oras deosebit de frumos. Localizarea sa in imediata apropiere de granitele Olandei cu Germania, Belgia, Franta si Luxemburg, atrage anual mii de studenti din peste 60 de tari ale lumii.

Avans ocupa anual locul de lider in topul celor mai bune universitati de stiinte aplicate din Olanda, fiind si una dintre cele mai mari universitati cu peste 24.000 de studenti. Acestia se bucura de un mediu academic modern, ce le ofera oportunitatea de a acumula cunostintele necesare si de a a-si dezvolta intensiv abilitatile practice. Pentru oricine viseaza la o cariera internationala, Avans este locul potrivit de a incepe.
Daca programele de studii cu predare in Dutch vizeaza mai mult inginerie, tehnologii informationle si stiinte medicinale, atunci programele de licenta cu predare in engleza vizeaza in special domeniul business-ului, iar cele de master – domeniul artistic. Un avantaj suplimentar al programelor oferite de Avans este posibilittaea de a face un stagiu practic cu unul din numerosii parteneri ai univeristatii. Companiile cu care Avans are parteneriate sunt atat din Olanda, cat si din strainatate, fapt ce permite studentilor sa efectueze stagii si intr-o tara straina. De asemenea, in anul trei de studiu, fiecare student are posibilitatea sa mearga intr-un schimb de experienta la una din universitatile partenere.


Programe de studiu

Programe licenta cu predare in engleza:

Environmental Science for Sustainable Energy and Technology

Industrial Engineering and Management

Finance and Control

International Business


Programe de master cu predare in engleza:

Master in Animation

Master of Arts in Fine Art and Design


Conditii de admitere

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0 sau iBT TOEFL 80 min.


Taxe de studiu

Taxele de scolarizare (atat pentru programele de licenta, cat si pentru cele de master) pentru studentii cu cetatenia unui stat membru UE este de circa 2.006 EUR/an, iar pentru cei international va incepe de la 7.738 EUR/an. Aceste taxe nu sunt fixate si se pot schimba pentru urmatorul an de studii.


Cazare

Avans, ca si majoritatea universitatilor olandeze, nu dispune de resedinte studentesti proprii, dar colaboreaza cu mai multe agentii imobiliare care se ocupa de inchirierea locuintelor, astfel ca studentii internationali pot oricand solicita asistenta universitatii in privinta cazarii, in cazul in care nu reusesc sa gaseasca ceva independent.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.