Germany

Study in Germany • RO
 • RU

Deseori supranumita "motorul economic al Europei" sau patria celor mai bune automobile si drumuri de invidiat, Germania se poate lauda si cu unul dintre cele mai eficiente sisteme de invatamant, astfel ca fiecare al 3-lea student international alege ca destinatie de studii anume aceasta tara. Karl Benz, Robert Bosch, Gottlieb Daimler, Ferdinand Porsche, Werner Siemens – iata doar cateva nume ale marilor ingineri si inovatori ai timpului, care au transformat Germania in unul dintre cele mai influente si dezvoltate state atat la nivel European, cat si international.
Sistemul educational german este unul dintre cele mai performante din lume la ora actuala, preluand cele mai importante calitati si realizari ale unei natiuni "perfecte", combinate cu dotari si facilitati pentru studii si cercetare de ultima ora. Invatamantul german este inalt apreciat si recunoscut in intreaga lume, diplomele germane bucurandu-se de recunoastere internationala.


De ce sa studiezi in Germania?


Programe de studiu disponibile

›› cursuri de limba germana

›› vacante de vara si iarna

›› an de schimb academic sau program scolar propriu-zis

›› programe de studii pre-universitare

›› programe de studii universitare

›› programe de studii post-universitare


Conditii minime de admitere

– Studii medii complete (Diploma de Bacalaureat)

– Certificat TOEFL sau TestDAF

– Scrisori de recomandare

– Scrisoare de motivatie si CV


Termen-limita de aplicare:

Perioada de depunere a dosarelor de admitere la universitati este intre luna Septembrie (in care incepeti clasa a XII-a de liceu) si luna Iunie (in care finalizati studiile).


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.