Latest news

  • BURSE pentru MASTERANZI in Germania

    BURSE pentru MASTERANZI in Germania

    IUBH School of Business and Management a lansat o oferta pentru masteranzii care-si vor incepe studiile din Octombrie 2016 in campusul din Berlin. Este vorba de cateva burse in marime de 15% reducere din taxa pentru intreg programul de studiu... >>>>>

    19.12.2017
  • New IUBH Campus location in Berlin!

    New IUBH Campus location in Berlin!

    Cea mai buna Universitate Internationala de Stiinte Aplicate din Germania (conform CHE Ranking 2014) – IUBH – deschide un nou campus in Berlin! >>>>>

    13.12.2015
  • Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

    Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

    Esti etuziasmat, ai har si tarie de caracter!!! Ai vrea sa ai un impact puternic asupra mentinerii si imbunatatirii calitatii vietii oamenilor – Noi iti oferim solutia - un Master in Biotehnologii farmaceutice la MARTIN-LUTHER-UNIVERSITAT, HALLE WITTENBER

    5.06.2013
  • Master in Germania – avantajos si accesibil!

    Master in Germania – avantajos si accesibil!

    Diploma de Master obtinuta in Germania ar putea sa te duca in fruntea unei companii sau sa-ti usureze drumul catre succes in propriile afaceri. Nu e nevoie sa astepti septembrie, poti incepe studiile din Februarie!

    2.11.2012
  • Стипендии программы Erasmus Mundus

    Стипендии программы Erasmus Mundus

    для молдавских студентов, желающих продолжить обучение на факультете The Global and European Studies Лейпцигского университета (Германия).

    2.11.2012
toate știrile
12.06.2015

Новости образования/Știri Principale

Free Webinar from ISM!

Новости образования/Știri Principale

 

Esti interesat de programele de masterat in Germania? ISM (International School of Management) University of Applied Sciences organizeaza pe 16 Iunie curent, ora 19:00 (ora Chisinaului), o sesiune informativa online de 1 ora despre programele sale de masterat. In cadrul web-seminarului studentii vor avea ocazia sa afle tot ce-i intereseaza despre programele de masterat ISM:
* International Management
* Logistics & Supply Chain Management
* Finance
* International Business (business management for non-business graduates).

Pentru a participa la acest webinar urmeaza sa completati un formular de inregistrare.

De asemenea, daca doriti foarte mult sa participati la sesiune, dar nicidecum nu veti reusi s-o faceti, nu ezitati sa transmiteti o solicitare la adresa de e-mail studien@excel.md ca sa obtineti informatia expusa in cadrul webinar-ului.

Se prevede a fi foarte interesant si util! Enjoy!

 

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii in Germania?

Te rugam sa completezi acest formular de inregistrare si un consilier EXCEL te va contacta in maximum 48 de ore. De asemenea, ne poti oricand contacta sau vizita la biroul EXCEL.

 

Doresti sa stii mai multe?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe        pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.