Latest news

toate știrile
24.03.2016

Новости образования/Știri Principale

Un "Taster-Week" pentru parinti la FHWS, Germania!

Новости образования/Știri Principale

Parintii intotdeauna isi fac griji cand le pleaca copilul de acasa, indiferent cat de departe sau de aproape se afla destinatia acestuia. In familiile unde copiii pleaca la studii in strainatate, aceste “griji” se afla la un nivel mult mai avansat.

Universitatea FHWS din Germania, una dintre institutiile care a luat in consideratie acest fapt, lanseaza in premiera programul Taster-Week, adresat in exclusivitate parintilor abiturientilor. In acest mod, parintii vor avea posibilitatea sa afle din prima sursa unde si in ce conditii isi vor face studiile copiii lor. In timpul vizitei la universitate, ei vor fi implicati in multe activitati interesante, printre care:

›› prezentarea universitatii si a programelor de studii

›› turul campusului

›› excursii prin oras

›› vizita caminelor studentesti

›› discutii directe cu profesorii si angajatii universitari etc.


Perioada desfasurarii vizitei: 28 Aprilie – 1 Mai 2016.


Data-limita de inregistrare la program: 1 aprilie 2016.


Programul este absolut gratuit, participantii urmand sa suporte doar costurile de cazare, transport si, partial, pentru mancare.


Pentru orice intrebari sau precizari referitor la programul Taster-Week ne puteti scrie la adresa de e-mail studien@excel.md sau ne puteti contacta la nr. de telefon 022-22-40-59.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.