Austria

FH Upper Austria UAS

University

FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS FH Upper Austria UAS

Fondata in 1993, University of Applied Sciences Upper Austria este, la momentul actual, una dintre cele mai mai mari si de top universitati de stiinte aplicate din Austria. Dezvoltarea accelerata a acesteia se datoreaza abordarii inovative a studiului si cercetarii, precum si cooperarii stranse cu sfera industriala. Relatiile de parteneriat cu cca 1000 intreprinderi industriale servesc drept garatie a faptului ca universitatea e mereu in pas cu progresul tehnic si cel economic si, bineinteles, cu cerintele pietii de munca.
Universitatea dispune de 4 campusuri, localizate in Hagenberg (specializat in Informatics, Communications & Media), Linz (specializat in Medical Engineering & Applied Social Sciences), Steyr (specializat in Management) si Wels (specializat in Engineering).

La momentul actual, Upper Austria UAS ofera peste 60 de programe academice, dintre care 2 programe de licenta si 8 de master sunt cu predare in engleza, restul fiind in germana. Pentru studentii internationali care nu dispun de competentele lingvistice si/sau academice necesare pentru a fi admisi in anul I de facultate, universitatea ofera programe de pregatire pre-universitara.


Programe de studiu

Programe de licenta cu predare in engleza:

Electrical Engineering

Global Sales and Marketing


Lista completa a programelor de licenta cu predare in germana o veti gasi aici.


Programe de master cu predare in engleza:

Automotive Mechatronics and Management

Energy Informatics

Global Sales and Marketing

Innovation and Product Management

Interactive Media

Medical Engineering

Mobile Computing

Sustainable Energy Systems


Lista completa a programelor de master cu predare in germana o veti gasi aici.


Conditii de admitere

Pentru programe de licenta:

– Diploma de Bacalaureat

– TestDAF TDN 4 min. (pentru programele in germana)

– iBT TOEFL 78 min. (pentru programele in engleza)

– Skype Interviu


Pentru programe de master:

– Diploma de Licenta

– TestDAF TDN 4 min. (pentru programele in germana)

– iBT TOEFL 90 min. (pentru programele in engleza)

– Skype Interviu


Termen-limita de aplicare extins!

Termenul-limita de aplicare pentru programul de licenta Electrical Engineering a fost extins pana la 30 August*. Aceasta modificare vizeaza doar studentii cetateni ai unui stat UE.

*Se recomanda aplicarea cu cel putin 2 saptamani inainte de acest termen, pentru a reusi la timp cu toate formalitatile ce tin de actele necesare.


Taxe de studiu

Upper Austria UAS nu percepe taxe de studiu, studentii urmand sa-si asigure doar cheltuielile de cazare si intretinere.

Informatii despre burse si granturi disponibile in domeniul care va intereseaza puteti gasi pe www.grants.at.


Cazare

In Hagenberg studentii au la dispozitie mai multe optiuni de cazare: resedinte/camine studentesti pe teritoriul si in afara campusului si camere/apartamente cu chirie in sectorul privat al orasului. Indiferent de optiunea aleasa, costul cazarii variaza intre 200-400 EUR/lunar.

Campusurile Wels si Steyr nu dispun de resedinte studentesti proprii, dar staff-ul International Office este foarte receptiv la necesitatile studentilor internationali si le acorda toata asistenta necesara in cautarea unui loc de trai. Costul cazarii, de asemenea, variaza intre 200-400 EUR/lunar.

Cat despre Linz, avand in vedere ca orasul gazduieste 8 universitati, studentii trebuie sa-si asigure cat mai din timp un loc de trai. Acestia au la dispozitie mai multe camine in afara campusului, unde pretul cazarii incepe de la 280 EUR/lunar pentru o camera single. De asemenea, studentii pot inchiria camere/apartamente in sectorul privat al orasului.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.