Austria

Webster Vienna Private University

University

Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University Webster Vienna Private University

Universitatea Webster este o institutie de invatamant superior americana, fondata in St. Louis, Missouri, SUA, in 1915. De atunci, Webster s-a dezvoltat substantial, devenind o universitate internationala cu peste 100 de campusuri in 8 tari (Austria, China, Ghana, Olanda, Elvetia, Thailanda, Regatul Unit si SUA), pe 4 continente diferite, in care isi fac studiile anual peste 20.000 de studenti, reprezentanti ai 70 de etnii.

Webster Vienna Private University este singura institutie care a fost acreditata ca universitate privata austriaca, atat in SUA, de catre Higher Learning Commission, cat si in Austria, de catre Austrian Accreditation Council. In 1985, Webster Vienna a devenit prima institutie care a oferit un program MBA acreditat in Austria.

Cu peste 100 de profesori, cercetatori si alti angajati universitari, veniti din diferite tari, Webster Vienna se mandreste cu faptul ca are un raport studenti – staff universitar de 11:1. Mai mult decat atat, multi dintre profesori lucreaza in domeniile pe care le predau, aducand in sala de curs experiente si cazuri reale.
Campusul din Viena a fost infiintat in 1981 si este singura universitate americana acreditata din Austria. Acesta este amplasat pe malul Dunarii in cel de-al 22-lea district al Vienei. Studentii au acces la o serie de facilitati precum sali de curs moderne, 4 laboratoare de informatica, biblioteca cu acces online la resurse bibliografice, sala de conferinte, galerie de arta, librarii si un restaurant in stil american.

Studentii inmatriculati la campusul din Viena pot opta sa studieze si in afara tarii, la celelalte campusuri ale universitatii. Programele de schimb realizate intre diferitele facultati si filiale ale universitatii faciliteaza invatarea si dezvoltarea la cel mai inalt nivel a potentialului academic si creativ al studentilor. Diploma de la Webster Vienna reprezinta o garantie a succesului in domeniul profesional ales si un excelent punct de plecare pentru cariera de cercetare stiintifica.

Filosofia universitatii Webster Vienna este abordarea subiectelor centrata pe student si predarea interactiva. Clasele cu numar limitat de studenti (max. 25 pentru studenti universitari si max. 20 pentru studenti postuniversitari) creaza un mediu de lucru foarte eficient pentru profesori si studenti.

De asemenea, studentii beneficiaza de o serie de resurse concepute special pentru ei precum consilierea academica individuala, acces la Writing Center, Quant Center, Counseling and Psychological Testing Services, Student Services Center si Career Development Center. Pe langa acestea, studentii pot participa la o serie intreaga de programe si cluburi, inclusiv Webster LEADS, Webster Scholars Program, The Student Government Association, cluburi academice si de interese speciale, precum si la evenimente si activitati, desfasurate cu regularitate pe tot parcursul anului.

Alumni Department ajuta absolventii din toate campusurile Webster sa pastreze legatura si le ofera oportunitati de participare in retele profesionale si sociale in colaborare cu Career Development Center al universitatii.


Programe de studiu

Webster Vienna University ofera programe de studiu (cu predare in engleza) de licenta (3-4 ani), master (1,5-2,5 ani) si MBA.


Bachelor programmes:

BA in International Relations

BA in Management cu specializare in International Business sau Marketing

BA in Media Communications

BA in Psychology

BSc in Business Administration


Master's programmes:

MA in International Relations

MA in Marketing

MA in Psychology with emphasis in Counseling Psychology

MSc in Finance

Master of Business Administration (MBA)


Conditii de admitere

Pentru programele de licenta:

– Diploma de Bacalaureat
– nivel de engleza echivalent cu IELTS 6.0 sau iBT TOEFL 80 (min.)


Pentru programele de master:

– Diploma de Licenta
– nivel de engleza echivalent cu IELTS 6.5 sau iBT TOEFL 90 (min.)


Pentru semestrul de iarna (incepe in octombrie), puteti aplica pentru studii incepand din martie si pana la 15 Iunie. Pentru semestrul de primavera, sesiunea de admitere se desfasoara din octombrie pana la 31 Decembrie.


Taxe de studiu

Pentru programele de licenta – circa 19.040€ per an;

Pentru programele de master – circa 26.085€ per an.


Cazare

Studentii nou-veniti se pot caza in complexul ÖJAB Webster Residence am Augarten, amplasat in campusul universitar. Masteranzii au optiunea suplimentara de a-si alege tipul de cazare.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.