Austria

FHWien der WKW

University

FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW FHWien der WKW

FHWien der WKW (University of Applied Sciences for Management & Communication) este situata in Viena, capitala Austriei. Orasul este renumit pentru calitatea vietii sale, amestecul incitant de istorie si modernitate, varietatea bogata de activitati socio-culturale, numeroasele zone de agrement precum si nivelul inalt de securitate.

Campusul universitatii FHWien der WKW se afla chiar in centrul Vienei. Campusul este unul compact, cu blocuri academice moderne, tehnica de ultima generatie, biblioteca bogata si spatiu suficient pentru studiu si recreere pentru cel putin 2700 de studenti. Facilitati precum WiFi, CampusShop, o varietate larga de cafenele si un garaj subteran fac si ele parte din infrastructura excelenta a campusului universitar.
Cooperarea stransa cu mediul de afaceri se datoreaza inclusive si faptului ca o treime din profesorii universitatii au experienta/activeaza current in domeniul lor de specialitate. Astfel programele de studii sunt racordate la necesitatile companiilor si cererii de piata, absolventii primind o pregatire excelenta pentru viitoarea lor cariera, iar internship-urile oferite ii ajuta sa aplice imediat in practica cunostintele acumulate in salile de clasa.


Programe de studiu

FHWien der WKW ofera o gama destul de larga de programe de Licenta (full-time si part-time) si Master (doar full-time). Oferta academica mai include si programe de instruire continua, care permit persoanelor cu experienta in domeniu sa obtina un grad academic (MSc, MBA sau titlu de expert academic).


Programe de Licenta:

Corporate Communication

Marketing & Sales

Finance, Accounting & Taxation

Human Resources Management

Journalism & Media Management

Content Production & Digital Media Management

Management & Entrepreneurship

Real Estate

Tourism & Hospitality Management


Programe de Master:

Communication Management

Marketing & Sales Management

Financial Management & Controlling

Organizational & Human Resources Development

Journalism & New Media

Executive Management

Real Estate Management

Leadership in Tourism & Hospitality


Conditii de admitere

Pentru programele de licenta:

‒ Diploma de Bacalaureat sau de absolvire a colegiului

‒ test de admitere (detalii aici)

‒ scrisoare de motivare.


Pentru programele de master:

‒ Diploma de licenta intr-un domeniu relevant sau dovada absolvirii unui program echivalent (recunoscut in tara sau international) de studii post-secundare (cu o durata de cel putin 6 semestre)

‒ test de admitere (detalii aici)

‒ scrisoare de motivare.


Perioada de aplicare pentru semestrul de iarna: Ianuarie - Mai.


Taxe de studiu

Pe langa contributia de 19.20 EUR/semestru in fondul Austrian Students' Union (obligatorie pentru toate categoriile de studenti), studentii EU vor achita o taxa de 363,36 EUR/semestru, iar cei non-EU – 1000 EUR/semestru.


Cazare

Studentii FHWien der WKW au posibilitatea de cazare in resedinta privata in Viena, universitatea NU ofera cazare in campus. Costul estimativ de cazare ar putea varia intre 540 si 750 EUR/lunar pentru un apartament in oras.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.