Austria

IMC Krems University of Applied Sciences

University

IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences IMC Krems University of Applied Sciences

Fondata in anul 1994, Universitatea de Stiinte Aplicate IMC Krems este considerata o institutie educationala relativ tanara, si, cu toate acestea, extrem de cunoscuta si apreciata atat in Austria, cat si peste hotarele ei. Aceasta este amplasata in pitorescul oras Krems, cu o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori si cu cele mai inalte standarde de viata din Austria. Krems imbina armonios valorile traditionale cu cele moderne și este bine cunoscut pentru cultura si ospitalitatea sa, fiind si un mediu excelent pentru studiu si cercetare.
In prezent la IMC Krems isi fac studiile peste 2.700 de studenti din intreaga lume, iar peste 6.200 au absolvit deja aceasta institutie. Staff-ul academic si administrativ full-time se estimeaza la cca 791 de angajati, dintre care 596 sunt lectori si profesori universitari. Peste 60 dintre acestia sunt implicati direct in activitati stiintifice si de cercetare. Universitatea investeste in cele peste 30 de proiecte de cercetare si dezvoltare in jur de 1,3 milioane de euro.

Pentru a face fata provocarilor viitoarei vieti profesionale, studentii IMC Krems au posibilitatea sa studieze un semestru dincolo de hotarele Austriei, gratie celor peste 113 universitati internationale partenere, sau sa-si faca stagiul practic in una din cele 1.000 de companii partene din intreaga lume. Pe langa faptul ca aici se leaga prietenii de-o viata, universitatea din Krems mai este locul in care studentii pot stabili importante relatii de afaceri, interactionand direct cu potentialii angajatori sau viitori parteneri.

In 2005 toate cladirile universitatii au fost reconstruite si modernizate. Cele doua campusuri IMC Krems se afla la doar 10 minute distanta unul de celalalt, fiind si acesta un avantaj important pentru studenti.

IMC Krems ofera studentilor si acces la una dintre cele mai vechi biblioteci din Austria, amplasata pe teritoriul campusului. Fondul acesteia numara peste 50.000 de lucrari stiintifice atat din secolele trecute, cat si din prezent. Biblioteca este si una dintre cele 9 Centre de Documentare Europeana din Austria in care se pastreaza toata informatia cu privire la evenimentele care au avut loc in tarile UE.

IMC Krems University este cea mai buna alegere pentru studentii care nu cunosc limba germana, dar inteleg si pot vorbi in limba engleza.


Programe de studiu

IMC Krems University este prima si una dintre putinele universitati din Austria care ofera programe de studii cu predarea in limba engleza. La momentul actual, studentii au la dispozitie 27 de programe de studii Bachelor si Master (full-time sau part-time), atat cu predare in limba germana, cat si in engleza. Pe cele din urma le vedeti enumerate aici:

Business Administration (bachelor)

Export-oriented Management (bachelor)

International Wine Business (bachelor)

Tourism and Leisure Management (bachelor)

Medical and Pharmaceutical Biotechnology (bachelor)

Data Science and Analytics (bachelor, new)

Applied Chemistry (bachelor, new)

Marketing and Sales (master)

Tourism and Leisure Management (master)

Medical and Pharmaceutical Biotechnology (master)

International Business and Export Management (master)


Lista completa a programelor de studiu oferite, o gasiti aici.


Conditii minime de admitere

Pentru programe de licenta (bachelor):

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 79 (min.)


Pentru programe de master:

– Diploma de Licenta

– Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 95 (min.)


Categorii de studenti
Termen-limita de aplicare

cetatenii tarilor UE
31 Iulie

cetatenii tarilor din afara UE
31 Martie

 

Taxe de studiu

IMC Krems University percepe o taxa semestriala obligatorie (atat pentru programele de licenta, cat si pentru cele de master) de aproximativ 360€ per semestru pentru cetatenii UE si de la 3.900 pana la 4.500€ per semestru pentru cetatenii non-UE.


Cazare

Universitatea dispune de trei camine proprii amplasate la 10-15 minute de mers pe jos pana la campusul universitar, in care locuiesc în jur de 1.900 de studenti, dintre care 1.300 sunt studenti ai IMC Krems, iar restul ai institutiilor partenere.

De asemenea, exista platformele web krems.stik.at si living.yourneeds.at, create de catre studenții universitatii pentru a facilita gasirea unei locuinte cu chirie.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.