Austria

Wiener Neustadt University of Applied Sciences

University

Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences Wiener Neustadt University of Applied Sciences

Fondata in 1994, Wiener Neustadt (FHWN) a fost prima universitate de stiinte aplicate din Austria si se numara astazi printre cele mai de top institutii in tara. La momentul actual, mai bine de 3.600 de studenti is fac anual studiile in unul dintre cele 4 campusuri ale universitatii – Wiener Neustadt (campus principal, amplasat la doar 35 minute distanta cu masina de Viena), Wieselburg, Tulln si Viena – iar peste 10.000 de absolventi deja activeaza cu succes in domeniul studiat, angajati fiind atat in Austria, cat si peste hotarele acesteia.

Cu o viziune larga, puternic orientata spre piata mondiala, dar si spre cea locala, FHWN ofera programe de studiu si de cercetare de cea mai inalta calitate, actualizate incontinuu, pentru a tine pasul cu progresul tehnologic. Peste 30 de programe de Licenta si Master (atat in germana, cat si engleza) sunt oferite in cadrul a 5 facultati: Business, Engineering, Health Sciences, Security si Sport, iar peste 300 de angajati si 1300 de lectori sunt cei care asigura instruirea moderna si practic-orientata a studentilor.
Cei de la FHWN se conduc de principiul "perspective prin studiu aplicat", eficienta caruia este demonstrat cu o regularitate de invidiat de catre succesele profesionale ale absolventilor. In cadrul Universum Talent Research study 2015, FHWN s-a clasat pe locul I la categoria "employability", ceea ce demostreaza ca studentii sunt intr-adevar pregatiti sa aplice imediat in practica cele studiate.

Pe langa studiul aplicat, FHWN pune accent si pe cercetarile aplicate, oferind in acest scop toate facilitatile necesare: laboratoare, spatii functionale si sali de seminare, toate amenajate cu tehnologii de ultima ora. Mai mult decat atat, cercetarile si proiectele de dezoltare, efectuate in cadrul facultatilor de inginerie si stiinte, sunt sustinute de catre FOTEC, propria institutie de cercetari a FHWN.

Un alt criteriu major al FHWN este internationalitatea sa. Cu cca 95 de universitati-partenere din toata lumea, universitatea ofera studentilor sai oportunitati multiple de a studia un semestru sau de a face un stagiu practic peste hotare. De asemenea, relatiile de parteneriat ale FHWN cu agenti economici nationali si internationali asigura studentilor pista de lansare si contacte valorase in lumea afacerilor, 80% dintre acestia fiind inalt satisfacuti de studiul lor la aceasta universitate.


Programe de studiu in engleza

Business Consultancy International (bachelor)

Aerospace Engineering (master)

Business Consultancy International (master cu specializare in Marketing Analytics si Treasury&Investment)

MedTech (master)


Lista completa a programelor de studiu cu predare in germana o veti gasi aici.


Conditii minime de admitere

Pentru Licenta:

‒ Diploma de Bacalaureat

‒ Nivel decent de cunoastere a limbii engleze (evaluat in ziua interviului sau prin sustinerea testului SAT)

‒ Scrisoare de motivare si CV

‒ Alte cerinte (in dependenta de programul ales)


Pentru Master:

‒ Diploma de Licenta intr-un domeniu relevant

‒ iBT TOEFL 95 sau IELTS 7.0 min. (pentru Inginerie)

‒ GMAT 500 sau GRE 310 min. (pentru Business)

‒ Scrisoare de motivare si CV

‒ Alte cerinte (in dependenta de programul ales)


Taxe de studiu

Taxa minima obligatorie pentru toti studentii (atat locali, cat si straini) este de ≈ 383€/semestru. Aceasta include si contributia de ≈ 20€ in fondul Uniunii Studentesti.


Cazare

Fachhochschul-Immobiliengesellschaft & WIHAST dormitories

Private Housing posibilities


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.