Latest news

 • FH Aachen: noi posibilitati de studiu in engleza

  FH Aachen: noi posibilitati de studiu in engleza

  3 ani, 3 tari, 3 perspective: e ceea ce-ti poate oferi FH Aachen (Germania) in cadrul noului sau program de studiu Global Business & Economics. Termen-limita de aplicare: 15 Iulie 2018 >>>>>

  28.11.2018
 • Studieren in Deutschland: sesiune informativa

  Studieren in Deutschland: sesiune informativa

  EXCEL organizeaza o sesiune repetata pentru toti cei care nu au reusit sa participe la blocul de sesiuni dedicate studiilor in Germania din luna precedenta. >>>>>

  10.02.2016
 • Sesiune informativa "Study in Germany"

  Sesiune informativa "Study in Germany"

  Nr.2 in seria de sesiuni informative organizate de EXCEL. De data aceasta, asteptam in vizita pe toti cei care intentioneaza sa studieze in Germania si vor sa afle despre cum sa ajunga acolo. >>>>>

  26.07.2016
 • "Easy Start" package from IUBH

  "Easy Start" package from IUBH

  Nu ratati ocazia de a “incepe usor” studiile la una dintre cele mai bune universitati de stiinte aplicate privata din Germania! >>>>>

  2.10.2015
 • Join FHWS in Germany!

  Join FHWS in Germany!

  Acum poti sa studiezi in limba engleza si la Universitatea de Stiinte Aplicate Würzburg-Schweinfurt, Germania! Mai ai timp sa aplici pana la 15 Iulie 2015! >>>>>

  25.09.2015
toate știrile
26.09.2012

Новости образования/Știri Principale

Oportunităţi de studii EXCELente!

Новости образования/Știri Principale

„Ce voi face după liceu? Unde pot aplica şi ce pot studia? Ce ţară să aleg?”, răspunsurile la aceste întrebări sunt cele mai căutate de cei, pentru care sunetul clopoţelului din această toamnă a dat start ultimului an de liceu. Pentru ei, acestă perioadă este extrem de importantă, marcată atât de perspectiva viitoarelor examene de BAC, cât şi a inevitabilei decizii privind admiterea şi alegerea facultăţii.
EXCEL are plăcerea de a  continua să vă familiarizeze cu multiplele oferte de studii universitare din străinătate pentru anul de admitere 2013, de aceasta dată în Germania  - "motorul" economic al Europei, patria celor mai bune automobile şi altor peste 80 000 000 de locuitori extrem de bine instruiţi si educaţi de la care neaparat ve-ţi avea de învăţat ceva.
 
Rhein-Waal University of Applied Sciences este unul dintre cele mai prestigioase centre de studii superioare din Germania. Necătând la faptul că a fost înfiinţat recent (2009), Rhein-Waal are un plan ambiţios de a deveni cea mai inovatoare, modernă si internaţionalizată universitate publică în Germania. În prezent, Rhein-Waal oferă un număr impresionant de cursuri cu predare în limba Engleză ( peste 18 facultăţi) adăugând programe noi în fiecare an de studii.
 
Deşi recent lansată, universitatea a devenit foarte populara atât printre studenţii locali cât şi internaţionali (peste 5000) care îşi fac studiile în  cele  3 campusuri universitare din  oraşele Kleve, Emmerich şi Kamp- Lintfort.
 
Toate programele de studii a Universităţii Rhein – Waal sunt repartizate în 4 departamente/direcţii principale:
 
□       Tehnologie şi Bionică
□       Ştiinţele Naturale
□       Economie şi Societate
□       Mediu şi Comunicare
 
Taxe de studii
 
Toţi studenţii admişi la studii (indiferent de cetăţenie) vor fi scutiţi de taxe de şcolarizare. Studenţii vor achita în  schimb o contribuţie de 228.20 EUR pentru fiecare semestru de studii.
 Admiterea pentru anul de studii 2013-2014 va începe din 1 octombrie 2012.
Elevii interesaţi sunt invitaţi la biroul EXCEL  pentru consultaţii personale si informaţii detaliate privind procesul de admitere si teste.
 
Pentru o descriere mai detaliata a universităţii, precum şi listele de facultăţi oferite în engleză şi germană, accesaţi pagina http://www.excel.md/higher-school-in-germany/Rhein-Waal-University/.

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.