Germany

Pre-university Studies

 • RO
 • RU

Una dintre conditiile de baza pentru admiterea la studii in Germania este dovada cunoasterii limbii de instruire la nivelul B2-C1. Insa aceasta nu trebuie sa fie un motiv de disperare pentru cei care inca nu au reusit sa atinga acest nivel chiar in prag de studii. Universitatile din Germania ofera programe de studii pre-universitare menite sa pregateasca studentii pentru a lua punctajul necesar la urmatorul examen lingvistic, sau de a face o introducere in specialitatea ce urmeaza sa o faca.

Admiterea la programele pre-universitare oferite de catre universitatile din Germania este posibila doar dupa obtinerea diplomei de finalizare a studiilor medii in tara de origine.


Obiectivele programelor pre-universitare

›› imbunatatirea cunostintelor de limba germana sau de engleza pana la nivelul necesar pentru admiterea la programul de studii ales;

›› pregatirea de sustinerea propriu-zisa a testului lingvistic;

›› Oferirea cursurilor de introducere la facultatea aleasa de student;

›› oferirea unei imagini de ansamblu asupra disciplinelor care vor face parte din programul de studii universitar ales;

›› facilitarea tranzitiei de la studiile medii la cele de licenta si adaptarea studentilor straini la un nou mediu de studii.


Taxe de studiu

Programele pre-universitare oferite de universitatile din Germania includ nu doar lectii de limba germana sau engleza, ci si discipline academice care fac parte din programul viitor de studii, astfel costul lor variaza de la o institutie la alta si de la un program la altul.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.