Latest news

  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Jacobs

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Jacobs

    Jacobs University (Bremen, Germania) ofera anual o serie de burse de pana la 75% din marimea taxelor de studiu, disponibile pentru studenti UE si non-UE imediat dupa admiterea la facultate. Afla mai multe >>>>>

    4.05.2021
  • BURSE DE STUDIU in Germania

    BURSE DE STUDIU in Germania

    IUBH, una dintre cele mai bune universitati de stiinte aplicative din Germania, a lansat o serie de burse pentru mai multe categorii de studenti, menite sa-i promoveze pe cei mai buni dintre cei mai buni. Alte detalii >>>>>

    30.04.2020
  • FH Aachen: noi posibilitati de studiu in engleza

    FH Aachen: noi posibilitati de studiu in engleza

    3 ani, 3 tari, 3 perspective: e ceea ce-ti poate oferi FH Aachen (Germania) in cadrul noului sau program de studiu Global Business & Economics. Termen-limita de aplicare: 15 Iulie 2018 >>>>>

    28.11.2018
  • Studieren in Deutschland: sesiune informativa

    Studieren in Deutschland: sesiune informativa

    EXCEL organizeaza o sesiune repetata pentru toti cei care nu au reusit sa participe la blocul de sesiuni dedicate studiilor in Germania din luna precedenta. >>>>>

    10.02.2016
  • "Easy Start" package from IUBH

    "Easy Start" package from IUBH

    Nu ratati ocazia de a “incepe usor” studiile la una dintre cele mai bune universitati de stiinte aplicate privata din Germania! >>>>>

    2.10.2015
toate știrile
01.10.2015

Новости образования/Știri Principale

Sesiune informativa "Study in Germany"

Новости образования/Știri Principale

Urmatoarea in seria de sesiuni informative din acest sezon este “Study in Germany”. Aceasta va avea loc marti, 6 Octombrie, ora 17:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.

(!) ATENTIE! (!) Cu toate ca au mai ramas niste zile pana la sesiunea informativa “Study in Germany”, numarul formularelor de inregistrare pentru eveniment depaseste de cateva ori limita de locuri pentru participanti, pe care ne-am impus-o initial (max. 35) si suntem astfel nevoiti sa stopam inregistrarea. Am hotarat sa anuntam totodata 2 sesiuni repetate, pe care le vom organiza pe data de 7 Octombrie la ora 17:00 si 13 Octombrie la ora 15:30. O parte din cei inregistrati pentru sesiunea din data de 6 Octombrie vor fi din start transferati pentru sesiunea de a doua zi, acestia urmand a fi informati despre schimbare prin e-mail sau la telefon. Cat despre inregistrarea pentru sesiunile repetate “Study in Germany”, aceasta este oficial deschisa si puteti completa un formular online de inregistrare aici.

(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)

In cadrul sesiunii vom discuta despre:

›› De ce sa studiezi in Germania?

›› Cum sa-ti alegi institutia in care sa inveti?

›› Pentru ce programe de studii poti aplica?

›› Care sunt conditiile de admitere?

›› Care sunt taxele de studii?

›› Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

›› Ce optiuni de cazare pentru studenti exista?

›› In ce consta procesul de admitere?

›› Ce te asteapta, de fapt, in Germania?

Vom vorbi, de asemenea, in detalii, si despre admiterea in Semestrul de Iarna (cu inceperea studiilor in Septembrie) in anul academic 2016-2017 si Semestrul de Vara 2016 (cu inceperea studiilor in Aprilie), pentru care sesiunea de admitere este acum deschisa.

Urmatoarea sesiune informativa va fi cea despre studiile in Olanda . Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta, va invitam sa urmariti in continuare cu atentie stirile de pe site-ul si retelele de socializare administrate de EXCEL, ca sa fiti la curent cu ziua cand aceasta va avea loc.


Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.