Latest news

  • Petrece vacanta de vara in stil Hogwarts!

    Petrece vacanta de vara in stil Hogwarts!

    Castelul medieval Ebernburg (Germania) va gazdui si in acest an doritorii de a studia engleza / germana, dar si sa se distreze pe cinste in acelasi timp! Daca te grabesti sa bronezi un loc, prinzi si reduceri! >>>>>

    15.05.2023
  • Фрайбург - новое направление для изучения немецкого языка.

    Фрайбург - новое направление для изучения немецкого языка.

    Прибавление в сети одной из самых авторитетных языковых школах немецкого языка Humboldt-Institut.

    12.04.2019
  • Goethe-Institut

    Goethe-Institut

    Гёте-Институт (Goethe-Institut) — это немецкая неправительственная организация, чьей миссией является содействие распространению немецкого языка и культуры за пределами германо-говорящих стран.

    30.03.2010
toate știrile
20.03.2014

Новости образования/Știri Principale

Sprechen Sie Deutsch? Cu GSL e usor s-o inveti!

Новости образования/Știri Principale

Germana este limba marilor idei, iar cel care depune efortul s-o invete este rasplatit prin numeroasele oportunitati academice si lucrative pe care le ofera. Probabil ati auzit renumitul citat al lui Oscar Wilde ca “viata e prea scurta pentru a invata germana”. Ei bine, acesta a devenit doar o prejudecata, caci germana se invata cel putin la fel de usor ca orice alta limba straina, poate chiar mai usor, daca se aplica regulile si metodele didactice corecte.
Astazi, mai ales pentru tineri, germana a devenit aproape o necesitate, si nu o optiune! Cei care vor sa obtina succes sunt obligati de societate s-o cunoasca sau, in caz contrar, vor fi depasiti de concurenta, indiferent de cat de bine sunt pregatiti in domeniul lor de activitate.
GSL, care este unul dintre cei mai buni specialisti din Germania pentru programe de limba pentru juniori si adulti, cu trei decenii de experienta, propune cateva programe de invatare a limbii germane pentru copii si adolescenti, disponibile in Berlin si Munich.  Scola GLS foloseste abordarea comunicativa: limba germana este singura limba folosita in timpul orelor de curs. Profesorii se comporta ca facilitatori, incurajand cursantii sa vorbeasca in germana cat mai mult posibil.
Copii beneficiaza de toate informatiile de gramatica si vocabular necesare pentru a trece nivelul urmator, dar prioritate o reprezinta vorbirea activa. Cursurile de limba germana sunt predate pe 7 niveluri (0 – C2).

Campusul din Berlin

Cinci tabere de vara in Berlin - alegerea iti apartine! Pentru a te ajuta s-o faci pe cea mai buna, iti oferim unele recomandari in privinta campusurilor:

Berlin College (16-20 de ani): situat central, cool, trendy;
Berlin Villa (16-17 ani): situat central, este mai familial;
Berlin Riverside (14-17 ani): situat la o periferie de-a Berlinului;
Berlin Water Sports (12-17 ani): aproape de Berlin, alaturi de un lac superb
Berlin Young & Fun (7-14 ani): aproape de Berlin, sigur, calm si verde.


Campusul din Munich

Invata limba germana intr-un oras cu o superba arhitectura in stil baroc, sarm bavarez si oameni prietenosi. Recunoscut ca un oras bogat in istorie si splendoare regala, Munich se gaseste în apropierea Alpilor, fiind, de asemenea, un motor de crestere pentru economia Germaniei – datorita atat fabricii BMW, cat si a industriei electronice puternic dezvoltate in zona.
Unul din cele trei programe disponibile in Munchen se desfasoara in centrul orasului, intr-un castel! Celelalte doua programe de vara sunt in apropiere-campusurile sunt inconjurate de o natura spectaculoasa. Bineineles, plimbarile prin Munich sunt incluse. Pentru a te ajuta sa decizi asupra unui campus, iata cateva recomandari:

• Munich castle (14 - 17 ani): perfect pentru cei care prefera sa locuiasca in centru;
• Munich adventure (12 - 17ani): perfect daca iti plac activitatile in aer liber;
• Munich Young & Fun (7 - 14 ani): in acest campus se interactioneaza cu copii germani.

Timp liber si excursii:
Fiecare curs are un program individual de activitati in afara orelor de curs. Va veti putea bucura de excursii matinale, vizite la muzee, practicarea de sporturi, etc. Seara se organizează discotecă, barbecue, seri de video şi salsa.

Motive in plus pentru a invata limba germana:
- este cea mai vorbita limba in Europa;
- Germania este a patra putere economica in lume;
- a sti germana inseamna oportunitati;
- germanii sunt inovatori;
- Germana este necesara sau recomandata pentru foarte multe programe scolare si universitare;
- ii poti citi in original pe Kant, Rilke, Kafka, Hesse, Brecht, Böll, Grass etc.;
- Germania ofera anual peste 60.000 de burse pentru schimburi de experienta.

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?

Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice. Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe   pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.