Latest news

 • BURSE pentru MASTERANZI in Germania

  BURSE pentru MASTERANZI in Germania

  IUBH School of Business and Management a lansat o oferta pentru masteranzii care-si vor incepe studiile din Octombrie 2016 in campusul din Berlin. Este vorba de cateva burse in marime de 15% reducere din taxa pentru intreg programul de studiu... >>>>>

  19.12.2017
 • Free Webinar from ISM!

  Free Webinar from ISM!

  ISM University of Applied Sciences, Germania, organizeaza un web-seminar pentru toti cei care vor sa stie mai multe despre programele lor de masterat. >>>>>

  5.08.2016
 • New IUBH Campus location in Berlin!

  New IUBH Campus location in Berlin!

  Cea mai buna Universitate Internationala de Stiinte Aplicate din Germania (conform CHE Ranking 2014) – IUBH – deschide un nou campus in Berlin! >>>>>

  13.12.2015
 • Master in Germania – avantajos si accesibil!

  Master in Germania – avantajos si accesibil!

  Diploma de Master obtinuta in Germania ar putea sa te duca in fruntea unei companii sau sa-ti usureze drumul catre succes in propriile afaceri. Nu e nevoie sa astepti septembrie, poti incepe studiile din Februarie!

  2.11.2012
 • Стипендии программы Erasmus Mundus

  Стипендии программы Erasmus Mundus

  для молдавских студентов, желающих продолжить обучение на факультете The Global and European Studies Лейпцигского университета (Германия).

  2.11.2012
toate știrile
12.03.2013

Новости образования/Știri Principale

Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

Новости образования/Știri Principale

In fiecare zi apar noi descoperiri, in domenii cu implicatii majore asupra calitatii vietii: manipulare genetica (inginerie genetica), imobilizare de enzime, tehnologii fermentative, creare de celule hibride, medicamentele devin din ce in ce mai cautate, iar cercetarile in domeniul farmaceuticii sunt cele mai apreciate.

Ultimele cercetari arata care sunt avantajele nete ale folosirii biotehnologiilor in domeniul medical si farmaceutic:

- diagnosticare, tratare mai precisa

- cresterea eficientei, sigurantei

- contribuie la progresul societatii si al medicinei

- reducerea costurilor

 

Pentru identificarea si oferirea solutiilor la necesitatile oamenilor care sunt in continua crestere, s-au creat programe universitare superioare pentru pregatirea specialistilor ca sa a raspunda cerintelor pietii. Astfel Martin-Luther-Univeritat ofera un curs Masteral in Biotehnologii farmaceutice.

La curs, studentilor li se predau notiuni generale de tehnologie industriala a medicamentelor, aspectele creerii de noi medicamente, materialele utilizate pentru constructia aparaturii in industria farmaceutica, notiuni despre coroziune si mijloacele de protectie impotriva acesteia, precum si aspecte noi legate de arealurile si serviciile in industria farmaceutica, fluxurile tehnologice ale principalelor forme farmaceutice (solutii injectabile si perfuzabile, forme farmaceutice pulverulente, comprimate, drajeuri, capsule, preparate dermatologice si cosmetice), biotehnologia obtinerii de materii prime si de medicamente, asigurarea calitatii medicamentelor, reguli de buna practica de fabricatie in sectorul farmaceutic (reguli GMP).

Competentele care urmeaza a fi dezvoltate: Programul de master in Biotehnologii farmaceutice este destinat persoanelor ce au absolvit cu succes bio-(chimie), biologie, biotehnologie, inginerie biochimica sau farmaceutica - pentru a aprofunda cunostitele acumulate si capacitatea de a efectua activitati stiintifice efectuind asupra lor o evaluare critica intr-un mod responsabil si independent. Studentii au la fel oportunitatea de a studia o gama larga de metodologii si tehnici moderne de laborator. Absolvirea cu succes a acestui masterat are ca rezultat o recunoastere internationala si un succes pe viitor.

Domeniile profesionale

Cursurile urmate pregatesc personal calificat in urmatoarele domenii profesionale:

- Cercetare dezvoltare

- Producere

- Predarea

- Conducere, administrare si evaluare a calitatii

- Consiliere, vinzari si marketing

Curriculum de studiu este organizat pentru 4 semestre pe durata carora studentii au posibilitatea de a se manifesta. Forma de evaluare a studentilor are loc in sistemul de puncte credite (ECTS), la finele fiecarui semestru are loc un examen sub forma scrisa/orala, iar la fine sustinerea tezei de Master are loc sub forma orala de prezentare/ examinare.

Pentru mai multe detalii accesati profilul universitar: http://www.excel.md/postgraduate-Germany/Martin-Luther-University/ sau contactati coordonatorul programului la numarul : (022) 224059 si e-mail : office@excel.md

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.