Latest news

 • BURSE pentru MASTERANZI in Germania

  BURSE pentru MASTERANZI in Germania

  IUBH School of Business and Management a lansat o oferta pentru masteranzii care-si vor incepe studiile din Octombrie 2016 in campusul din Berlin. Este vorba de cateva burse in marime de 15% reducere din taxa pentru intreg programul de studiu... >>>>>

  19.12.2017
 • Free Webinar from ISM!

  Free Webinar from ISM!

  ISM University of Applied Sciences, Germania, organizeaza un web-seminar pentru toti cei care vor sa stie mai multe despre programele lor de masterat. >>>>>

  5.08.2016
 • New IUBH Campus location in Berlin!

  New IUBH Campus location in Berlin!

  Cea mai buna Universitate Internationala de Stiinte Aplicate din Germania (conform CHE Ranking 2014) – IUBH – deschide un nou campus in Berlin! >>>>>

  13.12.2015
 • Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

  Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

  Esti etuziasmat, ai har si tarie de caracter!!! Ai vrea sa ai un impact puternic asupra mentinerii si imbunatatirii calitatii vietii oamenilor – Noi iti oferim solutia - un Master in Biotehnologii farmaceutice la MARTIN-LUTHER-UNIVERSITAT, HALLE WITTENBER

  5.06.2013
 • Стипендии программы Erasmus Mundus

  Стипендии программы Erasmus Mundus

  для молдавских студентов, желающих продолжить обучение на факультете The Global and European Studies Лейпцигского университета (Германия).

  2.11.2012
toate știrile
02.11.2012

Новости образования/Știri Principale

Master in Germania – avantajos si accesibil!

Новости образования/Știri Principale

Diploma de Master obtinuta in Germania ar putea sa te duca in fruntea unei companii sau sa-ti usureze drumul catre succes in propriile afaceri. Nu e nevoie sa astepti septembrie, poti incepe studiile din Februarie!

Germania are una dintre cele mai mari sisteme universitate din Europa. Cu oraşe moderne, castele, scenarii minunate si traditii deosebite, Germania are ceva de oferit fiecarui student international. Germania este de asemenea centrul lucrarilor financiare al Uniunii Europene, are institutii educationale excelente, arta, cultura si o retea vasta de profesionisti.Universitatile din Germania sunt o locatie atractiva pentru studentii din toata lumea, facand Masteratul in Germania veti beneficia o experienta unica.

Aceasta tara ofera o varietate larga de oportunitati educationale pentru a obtine o diploma de Masterat. Programele postuniversitare ofera cursuri provocatoare, care ii ajuta pe studenti sa-si imbunatateasca abilitatile de gandire critica si sa obtina o experienta academica intr-un mod nou de predare. De asemenea, din punctul de vedere al angajatorului, o persoana care a studiat in strainatate este independenta, auto-motivata, dispusa sa faca fata provocarilor si sa se adapteze unor diferite probleme si situatii. Experienta de a fi trait si studiat intr-o tara straina, de a fi cunoscut alte culturi si de a fi invatat o limba straina va ofere avantaje in obtinerea unui loc de munca bine platit.

Pentru a studia la programele postuniversitare in Germania, nu este nevoie sa stiti doar Germana, majoritatea universitatilor ofera o gama larga de cursuri oferite in limba engleza. Daca va place cultura si traditiile tarii, si conderati ca Germania este tara potrivita, unde a-ti dori sa continuati studiile, aveti nevoie doar de diploma de licenta in domeniu, certificatul de posedare a limbii germane si/sau limbii engleze, experienta de muncain domeniu prezinta un avantaj.

Va oferim o lista de programe postuniversitare cu studiul in limba engleza :

Universitatea                          Programul   MA              Durata programului
University of Applied          Biotechnology                       3 semestre
Sciences Lausitz
Furtwangen University       Business Consulting              3 semestre

Beuth Hochschule für         Clinical Optometry                3 semestre
Technik Berlin

University of Applied          German Indian                      4 semestre
Sciences Hof                    Management Studies

Anhalt University of             Integrated Design                 3 semestre
Applied Sciences

Heilbronn University           International Business          3 semestre
                                       & Intercultural Management
                                       
                                       International Tourism             3 semestre
                                       Management

University of Applied          Leisure and Tourism,            3 semestre
Sciences Bremen              International Studies

                                       Tourism Management             2 semestre
                                  
Termenul limita de depunere a dosarelor : 15.01.2013
Atentie!!!! Dosarul de admitere pentru Germania este specific si pregatirea lui dureaza pina la 1 luna! Contacteaza coordonatorul programului cat mai curind la numarul de telefon: 022224059 sau la email: office@excel.md

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.