Latest news

 • Germania reintroduce taxele de studiu in universitatile publice

  Germania reintroduce taxele de studiu in universitatile publice

  Oficial: incepand cu toamna 2017, Germania reintroduce taxele de studiu in universitatile publice din landul federal Baden-Württemberg. Pe cine vizeaza aceasta prevedere si care sunt universitatile au aplicat deja schimbarea >>>>>

  31.10.2017
 • Popular Music Studies - acum si in engleza

  Popular Music Studies - acum si in engleza

  Incepand cu 2017, Leuphana University of Lüneburg, Germania, lanseaza "Popular Music Studies" – nou program de licenta cu predare in limba engleza. Afla detalii >>>>>

  10.10.2017
 • Noi programe de studiu cu predare in engleza la FHWS, Germania

  Noi programe de studiu cu predare in engleza la FHWS, Germania

  University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt (FHWS) anunta pentru toamna 2017 lansarea a 2 noi programe de studiu cu predare in engleza. Daca primul era predat pana acum numai in germana, atunci al doilea va fi oferit in premiera. Afla detalii >>>>>

  21.09.2017
 • Un "Taster-Week" pentru parinti la FHWS, Germania!

  Un "Taster-Week" pentru parinti la FHWS, Germania!

  Universitatea germana FHWS lanseaza in premiera programul "Taster-Week", adresat in exclusivitate parintilor abiturientilor, care se va desfasura intre 28 Aprilie si 1 Mai 2016. In cadrul vizitei parintii vor cunoaste... >>>>>

  29.12.2017
 • Start application for Digital Games in Germany!

  Start application for Digital Games in Germany!

  Sesiunea de admitere pentru programul de licenta Digital Games, oferit de universitatea germana TH Koln, este oficial deschisa! Aplica acum! >>>>>

  29.12.2017
toate știrile
21.05.2012

Новости образования/Știri Principale

30 MAI 2012 - Data limita de admitere la HWR!

Новости образования/Știri Principale

Universitatea de Economie si Drept din Berlin (HWR) - una dintre cele mai mari si prestigioase universitati de studii aplicative din Germania continua admiterea pentru anul de invatamant 2012/13. HWR infiintata in Aprilie 2009 in urma fuziunii Scolii Superioare de Economie (FHW), Berlin şi Universitatea de Stiinte Aplicative pentru Administrare şi Drept (FHVR) Berlin insuma peste 9000 de studenti in prezent. Acest parteneriat strategic a combinat cei peste 30 de ani de experienţă şi expertiză a instituţiilor precedente, astfel, in urma fuziunii dintre cele două universităţi, portofoliul de specialitati si subiecte a fost extins cu un numar impresionant de facultati.

 

HWR ofera studentilor internationali posibilitatea de a-si continua studiile atat in limba Germana cat si Engleza oferind programe de studii ce combina in mod eficient cunostintele teoretice si practice cu perspective clare de angajare in viitor.

 

Universitatea HWR este localizata in orasului Berlin - unul dintre centrele stiintifice si culturale majore. Tradiţia orasului este dominata de nume mari cum ar fi Humboldt şi Einstein, Virchow şi Koch, Meitner si Planck. La Berlin isi fac studiile peste 140.000 de studenţi din străinătate care se bucură de o inepuizabil amalgam de cultura tradiţională şi contemporană Oferite de cele trei case de operă, mai mult de 50 de teatre, 300 de biblioteci, 100 de muzee si numeroase galerii.

 

Universitatea HWR isi propune sa fie o universitate deschisa tuturor; o universitate care este structurata pentru a coopera cu piata joburilor care este in permanenta miscare printr-o abordare multi-disciplinara care depaseste limitele scolilor si facultatilor traditionale.

 

Pe langa un numar de avantaje greu de egalat, HWR ofera studentilor internationali posibilitatea de a studia fara taxe de scolarizare, acestea fiind obligati sa achite un impozit de cca 275 EUR pentru semestru.

 

Durata studiilor la majoritatea cursurilor universitare (Bachelors) este de 7 si 8 semestre (3,5 si 4 ani), pentru programme postuniversitare (Masters) de 3 sau 4 semestre.

 

Pentru informatii detaliate despre universitate, va rugam sa vizitati pagina http://www.excel.md/higher-school-in-germany/Berlin-School-of-Economics-and-Law/

 

 

CERINTE DE ADMITERE:

 

-          Cunoasterea limbii Engleze sau Germana

-          Media academica pentru anii de liceu de min 8

 

 

Elevii si studentii interesati sa depuna un dosar de admitere pentru HWR pentru anul de studii 2012/13 sunt rugati sa contacteze biroul EXCEL la adresa de e-mail: studien@excel.md sau la nr de telefon (022) 224059. 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.