Latest news

 • Free Webinar from ISM!

  Free Webinar from ISM!

  ISM University of Applied Sciences, Germania, organizeaza un web-seminar pentru toti cei care vor sa stie mai multe despre programele lor de masterat. >>>>>

  5.08.2016
 • New IUBH Campus location in Berlin!

  New IUBH Campus location in Berlin!

  Cea mai buna Universitate Internationala de Stiinte Aplicate din Germania (conform CHE Ranking 2014) – IUBH – deschide un nou campus in Berlin! >>>>>

  13.12.2015
 • Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

  Pharmaceutical Biotechnology – Master of Science

  Esti etuziasmat, ai har si tarie de caracter!!! Ai vrea sa ai un impact puternic asupra mentinerii si imbunatatirii calitatii vietii oamenilor – Noi iti oferim solutia - un Master in Biotehnologii farmaceutice la MARTIN-LUTHER-UNIVERSITAT, HALLE WITTENBER

  5.06.2013
 • Master in Germania – avantajos si accesibil!

  Master in Germania – avantajos si accesibil!

  Diploma de Master obtinuta in Germania ar putea sa te duca in fruntea unei companii sau sa-ti usureze drumul catre succes in propriile afaceri. Nu e nevoie sa astepti septembrie, poti incepe studiile din Februarie!

  2.11.2012
 • Стипендии программы Erasmus Mundus

  Стипендии программы Erasmus Mundus

  для молдавских студентов, желающих продолжить обучение на факультете The Global and European Studies Лейпцигского университета (Германия).

  2.11.2012
toate știrile
05.08.2016

Новости образования/Știri Principale

BURSE pentru MASTERANZI in Germania

Новости образования/Știri PrincipaleIUBH School of Business and Management (Berlin Campus) a lansat o oferta speciala pentru cei care-si doresc sa studieze intr-o capitala europeana si, din anumite considerente, inca nu si-au asigurat un loc de studii. Este vorba de o bursa in marime de 15% reducere din taxa de studii pentru urmatoarele programe academice:

Master International Management (4 semestre*)

Master Finance & Accounting Management (2 semestre)

Master Human Resources Management (2 semestre)

Master Marketing Management (2 semestre)

MBA International Business (2 sau 3 semestre)

*1 an academic = 2 semestre

 

Deadline de aplicare pentru bursa: 15 August 2016

 

(!) Bursa nu presupune bani cash, este o reducere din taxa pentru intreg programul de studii, si este adresata in exclusivitate celor care-si vor incepe studiile de master (vezi programele enumerate mai sus) din octombrie 2016 in campusul IUBH din Berlin.

 

Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti oricand contacta la adresa de e-mail studien@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.