Latest news

toate știrile
04.11.2016

Новости образования/Știri Principale

Study for FREE in german public schools!

Новости образования/Știri Principale



Esti elev in clasa gimnaziala si-ai dori sa-ti finalizezi studiile medii peste hotare? Stiai ca o poti face cu cheltuieli minime (doar cele de intretinere)? La momentul actual exista multiple posibilitati de a urma un program scolar gratuit in mai multe tari europene. Printre acestea se numara si Germania, unde scolile publice (de stat) ofera educatie gratuita tuturor elevilor, indiferent de cetatenia pe care o detin acestia. In aceste scoli, de regula, se studiaza in limba germana, iar la finele programului scolar, elevii sustin Allgemeines Abitur, un examen general de bacalaureat, care le permite, drept urmare, sa aplice direct in anul I de studii universitare.

Una dintre conditiile de admitere la scolile publice germane pentru elevii internationali este varsta minima de 15 ani si cel putin 8 clase absolvite. Un alt criteriu important este nivelul de cunoastere a limbii germane, care trebuie sa fie nu mai putin de B1. Admiterile la studiu au loc cu cel putin 8 luni inainte de inceputul anului academic pentru care aplicati.

Mai multe detalii despre sistemul de invatamant scolar german o sa gasiti accesand aceasta pagina. De asemenea, va prezentam si una din scolile publice germane – Gymnasium Hohenschwangau – care se poate lauda cu o vasta experienta in educarea elevilor internationali.

 

 

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 

 

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.