Latest news

 • Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Află tot ce vrei să știi despre studii în Olanda, participă la lecții demo, oferite de lectori Saxion, sau programează o întâlnire cu unul din reprezentanții a 9 facultăți de top, în cadrul event-ului de duminică, 25 Noiembrie. Înregistrează-te acum! Număr de locuri LIMITAT! >>>>>

  15.02.2019
 • HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  Vino sa participi la cea de-a 2-a editie a celui mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 17 Februarie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS, Saxion UAS si Avans UAS >>>>>

  24.07.2018
 • Dăm start înscrierilor pentru HOLLAND EDUCATION DAY!

  Dăm start înscrierilor pentru HOLLAND EDUCATION DAY!

  Primavara asta participa la cel mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 25 Martie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS si Saxion UAS >>>>>

  31.07.2017
 • Avans International Orientation Days in Breda Campus

  Avans International Orientation Days in Breda Campus

  Cea mai buna universitate de stiinte aplicate din Olanda (conform Keuzegids HBO 2017) isi deschide usile pentru tine! Pe 16 si 17 Noiembrie 2016 universitatea olandeza Avans organizeaza ziua usilor deschise in campusul sau din Breda. Numar de locuri LIMITAT! >>>>>

  8.12.2016
 • SAXION University days in Moldova!

  SAXION University days in Moldova!

  Pe 27 si 28 Septembrie 2016, EXCEL invita liceenii la o serie de intalniri cu reprezentantul universitatii olandeze SAXION, care va vorbi despre avantajele studiului in Olanda, in general, si despre ofertele de studiu ale SAXION, in particular. Afla care-i programul intalnirilor si cum te poti inregistra >>>>

  2.12.2016
toate știrile
13.12.2013

Новости образования/Știri Principale

Burse abiturientilor din Moldova de la Universitatea din Haga!

Новости образования/Știri Principale

Depune dosarul de admitere pentru programul de Bachelor sau Master la Univeristatea din Haga pina la data de 31 martie 2014 si obtine bursa in valoare de 5000 de euro!

In total avem de dat 54 de burse academice elevilor si studentilor ce intentioneaza sa-si inceapa studiile la Bachelor si 9 burse pentru cei ce doresc sa studieze la Master incepind cu toamna anului 2014 la universitatea The Hague University of Applied Sciences. Bursa academica in marime de €5,000 acopera practic 2/3 din costurile de studii la Bachelor si 1/3 parte din costurile de studii la Master si se va aloca doar o singura data.

 Poti depune un dosar de aplicare in cazul in care:

 • NU detii cetatenie cu un stat membru EU (inclusiv Romania si Bulgaria. Cetatenii acestor state beneficiaza de assistenta financiara din fonduri europene, vezi pagina http://www.excel.md/abroad-education-news/higher/2278/ ). 
 • Nu ai mai depus o cerere de admitere la THU pana acum
 • Nu ai mai aplicat pentru acest program bursier in trecut (chiar si daca dosarul nu a fost acceptat)
 • Ai depus un dosar de admitere pentru THU si ai fost acceptat la facultate (conditionat) pana la data de 15 Martie 2014.
 • Vei scrie un esseu de aplicare dupa cum indicat mai jos.

Programul bursier este adresat in primul rand tinerilor ambitiosi, talentati si inteligenti ce se considera cetateni ai lumii si doresc o schimbare in societate. Candidatii sunt rugati sa adreseze un eseu de admitere (intre 950 si 1100 cuvinte) care ne va convinge ca sunteti candidatul ideal pentru acest program.

Un eseu perfect ar trebui sa includa detalii despre formarea Dvs academica, spirituala, morala si explicatia de ce? si cum? Dvs puteti contribui la comunitatea multinationala si multiculturala a studentilor din THU University. Scriind eseul, imaginati-va ca faceti parte din aceasta comunitate internationala; explicati care sunt aspiratiile si planurile Dvs de viitor si cum studiile la THU va pot ajuta sa schimbati lucrurile pentru Dvs si cei din jur.

 Intrebari frecvente

1.Pot expedia mai intai eseul si apoi aplica la aceasta universitate?
Nu, eseul va fi depus doar in cazul in care candidatul a intrunit deja conditiile de admitere pentru facultatea aleasa. Lista facultatilor si informatii detaliate despre universitate pe paginahttp://www.excel.md/higher-schools-in-holland/Hague-University/

2.In cazul in care obtin aceasta bursa pentru primul an de studii, voi avea de achitat taxe in anul urmator?

Tehnic vorbind da, insa universitatea THU opereaza un sistem de burse academice si support financiar pentru elevii ce au data dovada de un nivel inalt de performanta academica pe parcursul primului an de studii.

3.Care sunt cerintele de admitere la THU Universty?
- Media academica pentru anii de liceu ( cl X-XI-XII) de min 8
- Nivel de Engleza avansat confirmat prin sustinerea unui examen TOEFL sau IELTS. Examenul poate fi sustinut pana la 01 Martie 2013.

4.Care sunt pasii de urmat?
- In primul rand, candidatii sunt rugati sa contacteze biroul EXCEL cu o notificare si confirmare a intentiei de a participa la acest program bursier.
- Consilierii EXCEL va vor face o scurta evaluare a dosarului si sanselor de admitere si vor inmana liste cu acte necesare, precum si intructiuni clare de apicare.

Pentru orice intrebari sau clarificari dorite va rugam sa contactati biroul EXCEL la nr de telefon  022224059 sau la adresa de e-mail: info@excel.md

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.