Latest news

 • Student pentru O ZI in OLANDA!

  Student pentru O ZI in OLANDA!

  Consideri o facultate in Olanda? Open Days sau Ziua Usilor Deschise iti permite sa calatoresti in Olanda si sa gasesti raspuns la toate intrebarile tale! Afla mai multe >>>>>

  22.05.2019
 • Study at FONTYS: student2student session

  Study at FONTYS: student2student session

  Fontys University of Applied Sciences (Holland) iti da intalnire in Chisinau! Pe 24.04.2018, EXCEL invita liceenii (clasele a X-XIIa) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu ... >>>>>

  6.02.2019
 • FONTYS vine la Chișinău!

  FONTYS vine la Chișinău!

  FONTYS University of Applied Sciences (Holland) iti da intalnire in Chisinau! Pe 17.10.2017, EXCEL invita liceenii (clasele a X-XIIa) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu ... >>>>>

  3.12.2018
 • Studii in Olanda: admitere pentru Februarie 2018

  Studii in Olanda: admitere pentru Februarie 2018

  In Olanda s-a dat start sesiunii de admitere la facultate pentru semestrul de primavara. Vezi care sunt univesitatile si programele disponibile, precum si termenele-limita de aplicare >>>>>

  3.12.2018
 • Start inscrieri pentru scoala de vara SAXION!

  Start inscrieri pentru scoala de vara SAXION!

  Nu ai planuri pentru vara 2017? Inscrierile pentru SAXION Summer School au inceput deja! Termen-limita de aplicare: 1 Iunie curent. Afla mai multe aici >>>>>

  14.06.2017
toate știrile
28.01.2015

Новости образования/Știri Principale

Burse la The Hague University, Olanda

Новости образования/Știri Principale
Univeristatea din Haga anunta inscrierea candidatilor pentru programul bursier Our World Citizen Scholarship in valoare de 5000 de euro! Daca esti talentat, ambitios sit e consideri cetatean al lumii, depune dosarul de admitere pana la data de 31 martie 2015 si poti deveni bursier al acestei prestigioase institutii!

In total se ofera  54 de burse academice elevilor si studentilor ce intentioneaza sa-si inceapa studiile de licenta (Bachelor) si 9 burse pentru cei ce doresc sa studieze la Master incepand cu toamna anului 2015 la universitatea The Hague University. Bursa academica in marime de €5,000 acopera 2/3 din costurile de studii la Bachelor si 1/3 parte din costurile de studii la Master si se va aloca doar o singura data.

Poti depune un dosar de aplicare in cazul in care:

•    NU detii cetatenie cu un stat membru EU (inclusiv Romania si Bulgaria. Cetatenii acestor state beneficiaza de asistenta financiara din fonduri europene, vezi pagina http://www.excel.md/abroad-education-news/higher/2278/).
•    Ai depus un dosar de admitere pentru THU si ai fost acceptat la facultate (conditionat) pana la data de 15 Martie 2015.
•    Nu ai mai depus o cerere de admitere la THU pana acum
•    Nu ai mai aplicat pentru acest program bursier in trecut (chiar si daca dosarul nu a fost acceptat)
•    Vei scrie un esseu de aplicare dupa cum indicat mai jos.
Programul bursier este adresat in primul rand tinerilor ambitiosi, talentati si inteligenti ce se considera cetateni ai lumii si doresc o schimbare in societate. Candidatii sunt rugati sa adreseze un eseu de admitere (intre 950 si 1100 cuvinte) care ne va convinge ca sunteti candidatul ideal pentru acest program.

Un eseu perfect ar trebui sa includa detalii despre formarea Dvs academica, spirituala, morala si explicatia de ce? si cum? Dvs puteti contribui la comunitatea multinationala si multiculturala a studentilor din THU University. Scriind eseul, imaginati-va ca faceti parte din aceasta comunitate internationala; explicati care sunt aspiratiile si planurile Dvs de viitor si cum studiile la
THU va pot ajuta sa schimbati lucrurile pentru Dvs si cei din jur.

 Intrebari frecvente

1.Pot expedia mai intai eseul si apoi aplica la aceasta universitate?
Nu, eseul va fi depus doar in cazul in care candidatul a intrunit deja conditiile de admitere pentru facultatea aleasa. Lista facultatilor si informatii detaliate despre universitate pe paginahttp://www.excel.md/higher-schools-in-holland/Hague-University/

2.In cazul in care obtin aceasta bursa pentru primul an de studii, voi avea de achitat taxe in anul urmator?

Tehnic vorbind da, insa universitatea THU opereaza un sistem de burse academice si support financiar pentru elevii ce au data dovada de un nivel inalt de performanta academica pe parcursul primului an de studii.

3.Care sunt cerintele de admitere la THU Universty?
- Media academica pentru anii de liceu ( cl X-XI-XII) de min 8
- Nivel de Engleza avansat confirmat prin sustinerea unui examen TOEFL sau IELTS.

4.Care sunt pasii de urmat?
- In primul rand, candidatii sunt rugati sa contacteze biroul EXCEL cu o notificare si confirmare a intentiei de a participa la acest program bursier.
- Consilierii EXCEL va vor face o scurta evaluare a dosarului si sanselor de admitere si vor inmana liste cu acte necesare, precum si intructiuni clare de apicare.

Pentru orice intrebari sau clarificari dorite va rugam sa contactati biroul EXCEL la nr de telefon  022224059 sau la adresa de e-mail:
info@excel.md

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.