Latest news

toate știrile
10.10.2017

Новости образования/Știri Principale

FONTYS vine la Chișinău!

Новости образования/Știri Principale

Pe 17 octombrie 2017, EXCEL invita liceenii (clasele X-XII) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu Cristina ROMANSCHI, actuala studenta si ambasador al universitatii FONTYS. In cadrul intalnirii veti afla mai multe despre avantajele studiului in Olanda, in general, si despre ofertele de studiu ale universitatii FONTYS, in particular, ambele prin prisma experientei de student international a Cristinei.


Ziua si ora desfasurarii: Marti, 17 octombrie 2017, 17:00

Locul: oficiul EXCEL (Chisinau, str. Puskin 45)

Evenimentul nu presupune nici o taxa de participare, iar inregistrarea se va face online, completand formularul de mai jos.

Atentie! Numarul maxim de participanti este limitat la 35!


Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022-22-40-59 sau la adresa de e-mail reception@excel.md.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.