Latest news

 • Why study at FONTYS: student2student session

  Why study at FONTYS: student2student session

  Fontys University of Applied Sciences (Holland) iti da intalnire in Chisinau! Pe 17.10.2019, EXCEL invita liceenii (clasele a X-XIIa) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu ... >>>>>

  11.02.2020
 • OPEN LESSON on Marketing!

  OPEN LESSON on Marketing!

  Vă invităm la o lecție deschisă despre Marketing, susținută de unul din lectorii principali ai HANZE University of Applied Sciences, la sediul EXCEL, pe 26 Martie, începând cu 17:30. Fără taxă de participare! Formular de înregistrare aici >>>>>

  10.05.2019
 • Holland Education Day 2019

  Holland Education Day 2019

  Vă invităm la cea de-a 3a ediție a celui mai tare târg educațional, adresat liceenilor și studenților care vor să-și urmeze studiile universitare și postuniversitare în Olanda! Detalii despre eveniment + formular de înregistrare aici >>>>>

  10.05.2019
 • Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Află tot ce vrei să știi despre studii în Olanda, participă la lecții demo, oferite de lectori Saxion, sau programează o întâlnire cu unul din reprezentanții a 9 facultăți de top, în cadrul event-ului de duminică, 25 Noiembrie. Înregistrează-te acum! Număr de locuri LIMITAT! >>>>>

  15.02.2019
 • HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  Vino sa participi la cea de-a 2-a editie a celui mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 17 Februarie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS, Saxion UAS si Avans UAS >>>>>

  24.07.2018
toate știrile
05.10.2015

Новости образования/Știri Principale

Info Session "Study in Holland"

Новости образования/Știri Principale

Urmatoarea sesiune informativa "marca EXCEL" este “Study in Holland”. Aceasta va avea loc joi, 8 Octombrie, ora 17:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.

Inregistrarea la eveniment se va face completand un formular online.


(!) ATENTIE! (!) Suntem foarte bucurosi de succesul pe care-l au sesiunile noastre informative si vrem sa credem ca acestea va sunt cu adevarat de mare ajutor in atingerea scopului Dvs. de a merge la studii peste hotare. Am avut si de data aceasta – chiar la scurt timp dupa lansarea anuntului cu sesiunea “Study in Holland” – un numar record de inregistrari la evenimentul din 8 Octombrie. Suntem astfel nevoiti sa stopam inregistrarea practic cu 2 zile inainte de sesiune, ca sa reusim sa procesam formularele primite pana acum. Va putem spune cu siguranta ca vom mai organiza sesiuni informative despre studiile in Olanda in saptamanile imediat urmatoare. Pana atunci, va rugam sa va verificati e-mailul prin care veti primi, in decurs de 24 de ore, confirmarea de participare la sesiunea de joi sau cea de transfer pentru alta sesiune. Urmariti-ne si in continuare pe site si retelele de socializare ca sa fiti la curent cu zilele cand vor avea loc sesiunile repetate.


(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)


In cadrul sesiunii vom raspunde la setul standard de intrebari pentru orice destinatie de studii:

- De ce sa studiezi in aceasta tara si ce te asteapta, de fapt, acolo?

- Cum sa-ti alegi institutia in care sa inveti?

- Pentru ce programe de studii poti aplica?

- Care sunt conditiile de admitere?

- Care sunt taxele de studii?

- Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

- Ce optiuni de cazare pentru studenti exista?

- In ce consta procesul de admitere propriu-zis?


Seria de sesiuni informative va continua cu cele despre studiile in Danemarca si alte tari scandinave. Va invitam, asadar, sa urmariti si in continuare cu atentie stirile de pe site-ul si retelele de socializare administrate de EXCEL, ca sa fiti la curent cu zilele cand acestea vor avea loc.


Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.