Register for the event

*limited number of places

Saxion Experience Day

Vino la ziua ușilor deschise a universității Saxion la Chișinău și participă la prelegeri universitare cu tematică diferită sau programează o întâlnire individuală cu profesorul de la facultatea care te interesează.
Gustă din viața de student la cea mai mare universitate de științe aplicate din Olanda!

9 facultati

7 lectori universitari

4 lectii demo

PROGRAM

Saxion Experience Day se va desfășura duminică, 25 Noiembrie 2018, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret "ARTICO" din Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169). Programul zilei va include:

Întâlnirile se vor desfășura între orele 9:30-17:00 și vor dura maxim 20 minute fiecare. Pentru a programa o sesiune de consiliere personală, va trebui să completați numaidecât un formular de înregistrare la eveniment (mergi la secțiunea REGISTER), în care să specificați facultatea care va interesează.
Cei care vor să programeze mai mult de 1 sesiune, vor nimeri în lista de așteptare, urmând să primească ulterior o confirmare în limita locurilor disponibile. Pentru alte precizări, nu ezitați să contactați echipa EXCEL.20 mins each

Hall 2

Ce poți studia la Saxion? Cum se desfășoară lecțiile? Ce perspective de angajare ai după? Ce posibilități de finanțare există? Prin ce e deosebită experiența de student în Olanda și anume la Saxion?
Acestea și multe alte întrebări vor fi abordate de către reprezentanții departamentului Marketing și Admitere, ambii speakeri fiind și ei foști studenți ai Saxion.

In acelasi format, vom mai avea o prezentare a universitatii la ora 14:30. Puteti selecta ora care va convine mai mult.

30 mins

Hall 1

Lector: Johannes DE BOER

Participă la lecția demo a acestei facultăți unice de felul său, care oferă posibilitatea de a-ți încerca puterile în 3 roluri profesionale:
Artist – creator talentat, responsabil pentru prezentarea vizuală prin media interactive;
Designer – arhitect și technician creativ, care dă formă ideilor;
Engineer – responsabil pentru realizarea tehnică a creativității.60 mins

Hall 1

Lectori: Sjoerd PETERS, Remko WIERDA & Robert SLOT

Profesorii de la International Business School, Saxion, te vor iniția în cea mai versată specializare în ziua de azi - business. Dacă vrei să devii un top manager, un finanțist de primă clasă, marketolog sau specialist în resurse umane, atunci această prelegere e pentru tine.60 mins

Hall 1

Lectori: Rogier HOMMELS & Edmund SCHAEFER

Avasarea tehnologică devine din ce în ce mai rapidă și e un proces în care oamenii joacă un rol decisiv. Profesorii de la faculatea de Tehnologii și Inginerie vor ține o lecție foarte utilă pentru cei ce vor să contribuie ei înșiși la progresul tehnologic și nu doar să folosească invențiile altora.60 mins

Hall 1

Lector: Jos POTH

Industria ospitalității oferă la moment cele mai multe posturi de muncă și cea mai rapidă avansare în carieră. Profesorul de la International Hospitality School, Saxion, va ține o prelegere din cadrul cursului academic propriu-zis, care combină teoria cu module practice și pregătește perfect pentru o carieră în Tourism sau Hotel Management.60 mins

Hall 1

lecturers

 • Sjoerd PETERS

  Human Resource Management

 • Jos POTH

  Tourism & Hotel Management

 • Remko WIERDA

  International Business

 • Robert SLOT

  Finance & Accounting

 • Rogier Hommels

  Software Engineering

 • Johannes DE BOER

  Creative Media & Game technologies

 • Edmund Schaefer

  Electronical & Electrical Engineering | Computer Science

venue

Centrul Republican pentru Copii si Tineret

address

Bd. Stefan cel Mare si Sfant 169
Chisinau, Republica Moldova

more information

ABOUT UNIVERSITY

Saxion University of Applied Sciences is one of the largest institutions of higher education in the Netherlands, with 3 ultramodern campuses and a population of students close to 27,000 (and still growing!).

Registration Form

Vă rugăm să completați câmpurile formularului de mai jos doar cu caractere latine și fără diacritice, indicându-vă numele și prenumele exact ca în actele de indentitate.

FAQ

Dacă întrebarea dumneavoastră nu se regăsește în cele de mai jos, ne puteți oricând contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon 0(22) 22 40 59 și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Nu, puteți să veniți și mai târziu, important e să consultați atent orarul evenimentului și să nu ratați activitatea care vă interesează.

Dacă doriți sa beneficiați de o consultație personalizată cu profesorii de facultățile-participante, este necesar să faceți înregistrarea din timp. În caz contrar, veți putea discuta cu profesorii în cauză doar în limita locurilor disponibile, dupa completarea unui formular de înregistrare pe loc.

Vă puteți înregistra pentru maximum 3 activități. Consultați atent orarul evenimentului și alegeți să participați la ce vă intereseaza mai mult.

Da, o puteți face. Pentru a depune cererea respectivă, vă rugam să completați acest formular online

Veți avea posibilitatea să faceți o testare diagnostică la sediul EXCEL, după o programre în prealabil, pentru a vă determina nivelul actual de cunoaștere a limbii engleze. Ulterior, veți putea depune un dosar de admitere în cazul în care aveți un nivel suficient de engleză și siguranța că veți susține examenul propriu-zis până la data-limită prestabilită.

Studenții cu cetățenia unui stat UE beneficiază de taxe reduse în mărime de 2083 EUR/an și de program de finanțare de stat. Cetățenii țărilor non-EU beneficiază de burse de la 3300 EUR, oferite de universitate.

 • EXCEL. All Rights Reserved. © 2018