Latest news

  • 21 Aprilie – Sesiune de orientare in cariera!

    21 Aprilie – Sesiune de orientare in cariera!

    Inscrie-te si participa impreuna cu tineri din intreaga lume la o prelegere online, organizata de Universitatea AVANS (Netherlands) in vacanta de Pasti! Afla mai multe >>>>>

    13.07.2023
  • Lectii-demo cu Inholland | Study in The Netherlands

    Lectii-demo cu Inholland | Study in The Netherlands

    Cum sa intelegi daca o facultate este pe masura asteptarilor tale, decat sa o "testezi" in actiune? Inscrie-te acum pentru lectii-demo (online) in cadrul universitatii Inholland. Afla mai multe >>>>>

    13.07.2022
  • Holland Scholarship 2021/2022

    Holland Scholarship 2021/2022

    Pentru programe de licență sau master. Află mai multe și aplică acum! >>>>>

    18.02.2021
  • Why study at FONTYS: student2student session

    Why study at FONTYS: student2student session

    Fontys University of Applied Sciences (Holland) iti da intalnire in Chisinau! Pe 17.10.2019, EXCEL invita liceenii (clasele a X-XIIa) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu ... >>>>>

    11.02.2020
  • OPEN LESSON on Marketing!

    OPEN LESSON on Marketing!

    Vă invităm la o lecție deschisă despre Marketing, susținută de unul din lectorii principali ai HANZE University of Applied Sciences, la sediul EXCEL, pe 26 Martie, începând cu 17:30. Fără taxă de participare! Formular de înregistrare aici >>>>>

    10.05.2019
toate știrile
20.12.2013

Новости образования/Știri Principale

EXCEL pleaca in Olanda in Februarie. Vii cu noi?

Новости образования/Știri Principale

Vorba veche: „mai bine o data sa vezi decat de 10 ori sa auzi”. Si daca am tot vorbit atat despre studiile in Olanda, acum a venit timpul sa-ti creezi o proprie impresie despre cum e sa fii student la o facultate in Olanda.

Pe 2 februarie 2014, te invitam sa calatoresti alaturi de EXCEL in orasul Venlo, Olanda la ziua usilor deschise (open days), eveniment organizat de catre una dintre cele mai mari universitati din tara – Fontys University (http://www.excel.md/higher-schools-in-holland/Fontys-University-of-Applied-Science/).

Open days este un eveniment unic prin faptul ca permite viitorilor studenti nu numai sa se informeze despre programe de studii si conditii de admitere, dar si sa traiasca personal experienta vietii studentesti atat la facultate, cat si in afara ei. Vei merge la ore pentru a afla cum se desfasoara procesul de studii, vei discuta cu alti studenti deja la facultate veniti din Moldova si Romania, vei cunoaste conditiile de cazare in campusul Venlo si nu in ultimul rand - vei avea posibilitatea sa descoperi cel mai impresionant city center din Olanda. In plus, te vei distra alaturi de studentii de la Fontys la un party international, oferit de catre asociatia studenteasca « Hub ».

EXCEL te va insoti in aceasta calatorie, alaturi de alti elevi si studenti, si profesorii universitatii te vor intalni ca sa-ti ureze bun-venit si sa-ti raspunda la toate intrebarile!

Ce trebuie sa faci ?

  1. Sa ne trimiti un eseu personal (scrisoare de motivare) in limba engleza cu subiectul „De ce doresc sa particip la ziua usilor deschise la Fontys International Business School?” pe adresa de e-mail: info@excel.md nu mai tarziu de 15 ianuarie 2014.
  2. Sa discuti cu un consilier educational EXCEL in cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare si lamuriri.  


Costuri de participare:


Candidatii vor fi cazati GRATIS doua nopti in Venlo, insa vor suporta cheltuielile de transport si de alimentare.  

Termen limita de aplicare: 15 ianuarie 2014

Afla mai multe>>>>



De ce sa alegi universitatea Fontys?

  • Este una dintre cele mai mari si moderne universitati de stiinte aplicative de stat din Olanda;
  • Fontys ofera mai mult de 200 programe universitare inclusiv in limbile engleza sau germana ;
  • Taxe de studii de 1`906 EUR pentru candidati cu cetatenie Romana ;
  • Studentii au oportunitati excelente de schimburi academice si de stagii platite.


Viziteaza pagina universitatii : http://fontys.edu/

Ai intrebari sau mai degraba te intereseaza un alt program de studii din Olanda sau din alte tari ? Scrie-ne pe mail info@excel.md,Skype elena.excel si Facebok https://www.facebook.com/pages/EXCEL-Study-Abroad/586705188045967.

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.