Latest news

 • Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Află tot ce vrei să știi despre studii în Olanda, participă la lecții demo, oferite de lectori Saxion, sau programează o întâlnire cu unul din reprezentanții a 9 facultăți de top, în cadrul event-ului de duminică, 25 Noiembrie. Înregistrează-te acum! Număr de locuri LIMITAT! >>>>>

  10.01.2019
 • HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  Vino sa participi la cea de-a 2-a editie a celui mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 17 Februarie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS, Saxion UAS si Avans UAS >>>>>

  24.07.2018
 • Dăm start înscrierilor pentru HOLLAND EDUCATION DAY!

  Dăm start înscrierilor pentru HOLLAND EDUCATION DAY!

  Primavara asta participa la cel mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 25 Martie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS si Saxion UAS >>>>>

  31.07.2017
 • Avans International Orientation Days in Breda Campus

  Avans International Orientation Days in Breda Campus

  Cea mai buna universitate de stiinte aplicate din Olanda (conform Keuzegids HBO 2017) isi deschide usile pentru tine! Pe 16 si 17 Noiembrie 2016 universitatea olandeza Avans organizeaza ziua usilor deschise in campusul sau din Breda. Numar de locuri LIMITAT! >>>>>

  8.12.2016
 • SAXION University days in Moldova!

  SAXION University days in Moldova!

  Pe 27 si 28 Septembrie 2016, EXCEL invita liceenii la o serie de intalniri cu reprezentantul universitatii olandeze SAXION, care va vorbi despre avantajele studiului in Olanda, in general, si despre ofertele de studiu ale SAXION, in particular. Afla care-i programul intalnirilor si cum te poti inregistra >>>>

  2.12.2016
toate știrile
20.12.2013

Новости образования/Știri Principale

EXCEL pleaca in Olanda in Februarie. Vii cu noi?

Новости образования/Știri Principale

Vorba veche: „mai bine o data sa vezi decat de 10 ori sa auzi”. Si daca am tot vorbit atat despre studiile in Olanda, acum a venit timpul sa-ti creezi o proprie impresie despre cum e sa fii student la o facultate in Olanda.

Pe 2 februarie 2014, te invitam sa calatoresti alaturi de EXCEL in orasul Venlo, Olanda la ziua usilor deschise (open days), eveniment organizat de catre una dintre cele mai mari universitati din tara – Fontys University (http://www.excel.md/higher-schools-in-holland/Fontys-University-of-Applied-Science/).

Open days este un eveniment unic prin faptul ca permite viitorilor studenti nu numai sa se informeze despre programe de studii si conditii de admitere, dar si sa traiasca personal experienta vietii studentesti atat la facultate, cat si in afara ei. Vei merge la ore pentru a afla cum se desfasoara procesul de studii, vei discuta cu alti studenti deja la facultate veniti din Moldova si Romania, vei cunoaste conditiile de cazare in campusul Venlo si nu in ultimul rand - vei avea posibilitatea sa descoperi cel mai impresionant city center din Olanda. In plus, te vei distra alaturi de studentii de la Fontys la un party international, oferit de catre asociatia studenteasca « Hub ».

EXCEL te va insoti in aceasta calatorie, alaturi de alti elevi si studenti, si profesorii universitatii te vor intalni ca sa-ti ureze bun-venit si sa-ti raspunda la toate intrebarile!

Ce trebuie sa faci ?

 1. Sa ne trimiti un eseu personal (scrisoare de motivare) in limba engleza cu subiectul „De ce doresc sa particip la ziua usilor deschise la Fontys International Business School?” pe adresa de e-mail: info@excel.md nu mai tarziu de 15 ianuarie 2014.
 2. Sa discuti cu un consilier educational EXCEL in cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare si lamuriri.  


Costuri de participare:


Candidatii vor fi cazati GRATIS doua nopti in Venlo, insa vor suporta cheltuielile de transport si de alimentare.  

Termen limita de aplicare: 15 ianuarie 2014

Afla mai multe>>>>De ce sa alegi universitatea Fontys?

 • Este una dintre cele mai mari si moderne universitati de stiinte aplicative de stat din Olanda;
 • Fontys ofera mai mult de 200 programe universitare inclusiv in limbile engleza sau germana ;
 • Taxe de studii de 1`906 EUR pentru candidati cu cetatenie Romana ;
 • Studentii au oportunitati excelente de schimburi academice si de stagii platite.


Viziteaza pagina universitatii : http://fontys.edu/

Ai intrebari sau mai degraba te intereseaza un alt program de studii din Olanda sau din alte tari ? Scrie-ne pe mail info@excel.md,Skype elena.excel si Facebok https://www.facebook.com/pages/EXCEL-Study-Abroad/586705188045967.

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.