Latest news

 • Why study at FONTYS: student2student session

  Why study at FONTYS: student2student session

  Fontys University of Applied Sciences (Holland) iti da intalnire in Chisinau! Pe 17.10.2019, EXCEL invita liceenii (clasele a X-XIIa) si studentii care considera un transfer la facultate in Olanda la o intalnire cu ... >>>>>

  11.02.2020
 • OPEN LESSON on Marketing!

  OPEN LESSON on Marketing!

  Vă invităm la o lecție deschisă despre Marketing, susținută de unul din lectorii principali ai HANZE University of Applied Sciences, la sediul EXCEL, pe 26 Martie, începând cu 17:30. Fără taxă de participare! Formular de înregistrare aici >>>>>

  10.05.2019
 • Holland Education Day 2019

  Holland Education Day 2019

  Vă invităm la cea de-a 3a ediție a celui mai tare târg educațional, adresat liceenilor și studenților care vor să-și urmeze studiile universitare și postuniversitare în Olanda! Detalii despre eveniment + formular de înregistrare aici >>>>>

  10.05.2019
 • Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Ziua Ușilor Deschise SAXION!

  Află tot ce vrei să știi despre studii în Olanda, participă la lecții demo, oferite de lectori Saxion, sau programează o întâlnire cu unul din reprezentanții a 9 facultăți de top, în cadrul event-ului de duminică, 25 Noiembrie. Înregistrează-te acum! Număr de locuri LIMITAT! >>>>>

  15.02.2019
 • HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  HOLLAND EDUCATION DAY 2018: start înregistrare!

  Vino sa participi la cea de-a 2-a editie a celui mai tare targ educational, adresat liceenilor si studentilor care vor sa-si continue studiile in universitatile din Olanda! Evenimentul se va desfasura la Chisinau, pe 17 Februarie. Unversitatile-participante: Hanze UAS, The Hague UAS, Saxion UAS si Avans UAS >>>>>

  24.07.2018
toate știrile
29.09.2016

Новости образования/Știri Principale

Avans International Orientation Days in Breda Campus

Новости образования/Știri Principale

Doresti sa cunosti mai multe despre programele academice si procesul de studiu la Avans University of Applied Sciences din Olanda? Acum ai sansa sa o faci personal!

Pe data de 16 si 17 Noiembrie 2016, universitatea Avansclasata recent, pentru a 5-a oara consecutiv, pe locul I in topul celor mai bune universitati de stiinte aplicate din Olanda – isi va deschide larg usile pentru liceenii din intreaga lume, care-si doresc sa viziteze campusul universitar din Breda, sa participe la orele de curs si sa faca cunostinta cu profesorii si actualii studenti.

In cadrul acestei vizite vei avea ocazia sa cunosti mai multe despre asemenea programe de studiu precum:

International Financial Management

International Business and Management Studies

Environmental Science for Sustainable Energy and Technology

Industrial Engineering & Management.

Inclusiv, vei avea ocazia sa faci turul orasului Breda si sa explorezi numeroasele facilitati din campusul universitar.

Cazarea si hrana vor fi asigurate de catre universitate, participantii urmand sa-si asume doar costul calatoriei si cheltuielile marunte.


Deadline de aplicare: 1 NOIEMBRIE 2016

Atentie! Numărul de locuri pentru participanti este limitat! Locurile vor fi repartizate in baza principiului "first come – first served".


Doritorii de a participa la program ne pot contacta la adresa de e-mail nl@excel.md sau la nr. de telefon (022)22-40-59.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.