UK

University of East London | 11-17*

Vacante / Каникулы

University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17* University of East London | 11-17*

 • RO
 • RU

Campusul modern al University of East London este situat pe malul pitoresc al raului Tamisa, in Docklands-unul din cartierele moderne ale Londrei, ce s-a dezvoltat activ in ultimii 15 ani. In acest cartier se gasesc obiective turistice renumite, ca, spre exemplu, Millenium Dome, stadionul 02, cartierul de afaceri Canary Wharf si Olympic Park. El se afla la 15 min de mers cu metroul de statia centrala London Bridge.

In apropierea centrului se intinde o zona verde de parc, unde se petrec diverse evenimente scolare si sportive. Campusul este amplasat ideal intro zona verde sigura (a treia zona de transport din Londra) si ofera conditii superbe pentru studiere si odihna: 18 clase moderne, dotate cu echipament audio si video necesar, bufet suedez la restaurant, o zona comuna pentru evenimentele de seara, resedinta pentru cazare, cu acces la Wi-Fi.
Programe

Engleza generala- 15 ore de limba engleza pe saptamina (4 ore a cite 45 min pe zi), predate de profesori experimentati, ce detin calificarile necesare pentru predarea limbii engleze ca limba straina. Scoala este portrivita pentru studenti cu orice nivel de cunoastere a limbii: de la incepatori(Beginner) pina la avansati(Advanced). Numarul maxim de studenti in grup-15. Toate materialele necesare pentru studii sunt oferite de scoala. Utilizarea metodelor educationale bazate pe tehologiile moderne (calculator, video, proiector) eficientizeaza procesul de instruire.

Toate programele incep duminica, primele ore de limba engleza-luni. Inainte de incepera programului elevii sustin un test de limba engleza, conform rezultatelor caruia ei sunt distribuiti in grupuri. La finele cursului, participantii primesc un certificat. In scoala activeaza si un club de cultura, Culture Club, scopul caruia este de a practica si perfectiona limbajul vorbit, auditia, inregistrarea datelor. Culture Club reprezinta o serie de lectii si dezbateri captivante, referitor la excursiile ce urmeaza, ca, spre exemplu, studierea istoriei si a semnificatiei locurilor ce urmeaza sa fie vizitate de catre copii in cadrul programului.

Studentii au posibilitatea de a sustine examenul de limba engleza Trinity Exam, apreciat pe o scara de 12 puncte, sustinut tête-a-tête cu examinatorul, care are drept scop evaluarea competentelor scrise si a celor auditive. Locul pentru Trinity Exam trebuie rezervat o data cu rezervarea cursului, nu mai tirziu de 30 mai.

Сostul – £1,880 / 2 sptamini.

Cazarea si mesele

Studentii sunt cazati in una din cele 6 resedinte, amplasate de-a lungul riului Tamisa. Fiecare student are propria camera cu baie si wc. Camerele sunt organizate in “apartamente”(pina la 6 camere intrun apartament), cu bucatarie comuna, care este, mai degraba, un loc de socillizare,si mai putin de gatit. Camerele sunt curatate minutios inainte de sosirea studentilor.Teritoriul scolii este supravegheat de serviciul de paza. Eevii isi pot spala hainele la spalatoria de pe teritoriul campusului, pentru £2.10/fiecare spalare, plus 20 de centi pentru fiecare 4 min de uscare. Nu se ofera prosoape si uniforma sportiva.

Alimenatia- pensiune completa la cantina moderna si pranzuri la pachet pe timpul excursiilor. Se ofera si alimentatie pentru diete specifice, acest fapt urmind a fi comunicat pina la sosirea la scoala.


Activitati si excursii

Sport si activitati distractive.
In timpul liber studentii pot participa la evenimente sportive, ca fotbal, mini jocuri olimpice, lapta englezeasca, desfasurate, de obicei, pe teritoriul parcurilor din apropiere. Programul de seara include participarea la show-ul talentelor, discoteca, concursuri tematice, karaoke, diverse serate tematice, cum ar fi seara popoarelor lumii si multe altele.

Excursii.
Programul de excursii include 5 excursii la obiectivele turistice locale pe timpul saptaminii si o excursie de o zi (de obicei, cu autobuzul).
Exemple de excursii tipice, organizate in weekend:
• Cambridge- faimos gratie universitatii Cambridge. Plimbare pe jos prin centrul istoric, cu stradutele sale inguste si arhitectura gotica.
•Brighton-un oras turistic popular, in Sudul Angliei, vizitat anual de cca 8 mln de turisti. Principalele sale atractii sunt stradutele pitoresti, litoralul fermecator si arhitectura unica. Aici sunt multe parcuri de divertisment pentru copii, cafenele cu inghetata si magazine interesante.
• Oxford-oras in care se afla cea mai veche universitate din tarile anglofone. Universitatea Oxford se considera a fi una dintre cele mai bune din lume, producind zeci de laureati ai premiului Nobel.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.