UK

Hertfordshire University

University

Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University Hertfordshire University

Istoria Universitatii Hertfordshire (HU) incepe din 1952, cand Hertfordshire County Council a construit Hatfield Technical College pe terenul donat de Alan S. Butler, presedinte al Havilland Aircraft Company, pentru a fi folosit ulterior in scopuri educationale.

Astazi HU este una din TOP 150 Universitati ale lumii si se mandreste cu un patriomiu exceptional si standarde inalte de predare, care lanseaza specialisti profesionisti, apreciati in orice colt al lumii. In 2016, conform Times Higher Education World University rankings, HU s-a clasat in TOP 20% cele mai internationale universitati din lume, luandu-si angajamentul sa ofere cea mai tare experienta posibila celor peste 2.800 de student internationali, proveniti din mai bine de 100 de tari.
Hertfordshire University isi are sediul în Hatfield, un oras amplasat la doar 20 minute distanta cu trenul de centrul Londrei. Studentii au numeroase optiuni de a-si petrece timpul liber pe parcursul anului de studii, fie ca aleg odihna in mediul rural, tipic britanic, al Hertfordshire-ului, fie ca aleg distractiile cosmopolite oferite de Londra.

La scurta distanta de campusurile universitatii sunt amplasate patru aeroporturi internationale, fapt ce faciliteaza enorm calatoriile aproape in orice colt al lumii.

HU dispune de 2 campusuri – College Lane si de Havilland – situate la doar 1 km distanta unul de celalalt, in cea mai sigura regiune din Estul Angliei, si in care s-au investit, in ultimii ani, peste 200 milioane de lire sterline, pentru a asigura studentii cu facilitati si tehnologii de ultima generatie.

Ultimele statistici confirma ca peste 96% din absolventii HU sunt angajati in campul muncii sau aleg sa urmeze un program de studii postuniversitare chiar in primele sase luni dupa absolvire. Ocuparea fortei de munca – e ceea in ce se investeste cel mai mult la HU. Universitatea colaboreaza cu cei mai buni agenti economici, fapt ce asigura relevanta si actualitatea programelor de studiu, concepute astfel ca sa corespunda cererilor angajatorilor si sa ofere studentilor o experienta cu adevarat valoroasa.


Facultati

Business School

Computer Science

Creative Arts

Education

Engineering and Technology

Health and Social Work

Hertfordshire Higher Education Consortium

Humanities

Law

Life and Medical Sciences

Physics, Astronomy and Mathematics

UH Online


Programe de studiu

Undergraduate Courses – programe universitare (Licenta) cu durata de 3-4 ani, cu frecventa de zi sau frecventa redusa.

⚠ NOU! Admitere la facultate cu 11 clase de liceu!

Afla mai multe ➜ excel.md/HU-integrated


Postgraduate Courses – programe postuniversitare (Master, PhD) cu durata de 1-2 ani, cu frecventa de zi sau frecventa redusa.

Foundation Year – program pre-universitar de pregatire pentru studenti internationali, in cadrul carora acestia isi perfectioneaza cunostintele de limba engleza si obtin abilitatile necesare pentru studiu intr-un nou sistem de invatamant si/sau intr-un nou domeniu de studii.

Online distance learning courses (licenta si master)


Conditii minime de admitere

‒ Diploma de Bacalaureat

‒ Certificat de confirmare a nivelului de cunoastere a limbii engleze: IELTS 6.0-7.5 (in dependenta de programul ales)

De asemenea, unele facultati pot solicita suplimentar trecerea unui interviu, sustinerea unui test sau prezentarea unui portfoliu.


Taxe de studiu

Taxele de studiu la HU variaza in dependenta atat de programul si facultatea aleasa, cat si de cetatenia pe care o detine studentul.

Astfel, studentii internationali (non-EU) vor achita un minim de 11.350£/anual pentru un program de licenta teoretic (classroom based) si cca 11.850£/anual pentru un program practic-orientat (lab/workshop based). Detalii suplimentare gasiti aici.

Pentru un program de master, studentii internationali vor achita o taxa intre 6.100 si 12.600£/anual, in dependenta de tipul programului (classroom based or lab/workshop based). Detalii suplimentare gasiti aici.

Studentii EU au posibilitatea sa aplice pentru un imprumut guvernamental care sa le acopere total sau partial taxele de studiu. Detalii suplimentare gasiti aici.

De asemenea, sunt disponibile si cateva burse:

Vice-Chancellor's Scholarship

UH Graduate Scholarship


Cazare

Studentii HU au cateva optiuni de cazare:

‒ resedintele studentesti din campus sau locuintele administrate de universitate in afara campusului

‒ camere/apartamente cu chirie in oras.

Detalii suplimentare gasiti aici.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.