UK

Istituto Marangoni

University

Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni Istituto Marangoni

 • RO
 • RU

Fondat in 1935 in Milano, Istituto Marangoni a reusit sa-si creeze in cei peste 80 de ani de existenta o reputatie de nezdruncinat in industria modei si a designului, reactionand rapid la schimbarile cererilor de piata si pregatind cei mai buni profesionisti in domeniu. Astazi universitatea se poate mandri cu generatii intregi de absolventi talentati, proveniti din toate colturile lumii, si multi dintre care au reusit sa-si castige pe drept un nume de "mare artist" in fashion&design. Printre studentii renumiti ai Istituto Marangoni se numara si Domenico Dolce, Franco Moschino, Rafael Lopez, Alessandra Facchinetti, Antonio Fontana (Prada), Alberto Cantu (Armani) etc. etc.

Istituto Marangoni isi are campusurile amplasate in 6 orase – Milano si Firenze (Italia), Paris (Franta), London (UK), Shanghai si Shenzhen (China) – considerate ca fiind capitalele internationale ale modei. In octombrie 2016 este preconizata deschiderea unui nou campus al Istituto Marangoni in Florence (Italia).
Anual, campusurile Istituto Marangoni gazduiesc mai bine de 4000 de studenti, proveniti din peste 106 tari diferite, dar uniti de un vis comun: fashion&design. Aici tinerii talentati gasesc tot de ce au nevoie pentru a-si indeplini acest vis: profesori cu o vasta experienta profesionala, ateliere de lucru amenajate cu utilaje ultra-moderne si, nu in ultimul rand, competitivitate – ceea ce le ajuta ulterior sa faca fata concurentei dure in industria modei. Diploma Istituto Marangoni este considerata a fi una prestigioasa si este foarte apreciata in intreaga lume, inclusiv in renumitele case de moda D&G, Versace, Prada, Gucci, Fendi s.a., astfel ca absolventii universitatii isi gasesc relativ usor un job conform specializarii sale.


Programe de studii

Foundation Year Programme


3 year undergraduate programmes in London:

fashion design

fashion styling

fashion business

Fashion design & accessories


Lista programelor de master si a celorlalte cursuri disponibile in London le gasiti aici.


Conditii de admitere

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0 min.

– Scrisoare de motivatie


Taxe de studiu

Istituto Marangoni presupune taxe de studiu atat pentru studentii internationali, cat si pentru cei originari din tarile membre EU. Astfel, in London, taxa pentru Foundation Year este de 11.000 GBP, iar pentru programele de licenta de 3 ani este de minim 10.800 GBP/anual.


Cazare

In fiecare campus al Istituto Marangoni, studentii internationali au la dispozitie un housing service bine organizat care le ofera toata asistenta necesara in cautarea unei locuinte in oras, atata timp cat universitatea nu dispune de resedinte studentesti proprii.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.