UK

HULT International Business School

University

HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School HULT International Business School

 • RO
 • RU

HULT International Business School este un nou tip de scoala de business non-profit, care inoveaza incontinuu pentru a adresa necesitatile studentilor si angajatilor sai intr-o lume care se schimba mai repede ca niciodata. Cu locatii pe 5 continente, Hult este mai mult decat o scoala – este o comunitate dinamica si multiculturala, care inspira si conecteaza unele dintre cele mai progresiv-ganditoare minti din lumea afacerilor.

In 2018, Hult obtine mult-ravnita tripla acreditare (AACSB, EQUIS & AMBA) – merit impartasit de doar 1% de institutii cu acelasi profil din intreaga lume – devenind astfel prima si unica scoala de business din SUA care sa aiba aceasta onoare. Scoala se mandreste, de asemenea, cu loc binemeritat in Top 20 cele mai bune scoli de business la nivel global si Top 10 la nivel European, conform Financial Times.
In mai bine de 50 de ani, Hult a reusit sa construiasca, pe langa reputatia academica excelenta, o adevarata retea internationala, colaborand cu studenti care reprezinta mai mult de 160 de nationalitati si vorbesc peste 120 de limbi. Profesorii au si ei in majoritate un background international si, cel mai important, experiente remarcabile in domeniu, care ajuta studentii sa dezvolte abilitatile necesare pentru a excela in lumea afacerilor. Drept rezultat, peste 87% din absolventii Hult isi gasesc un job in mai putin de 3 luni, angajatorii apreciind mult atitudinea antreprenoriala si perspectiva internationala a acestora. Doar in ultimul an, absolventii programelor de master la Hult au primit oferte de angajare in 825 companii din peste 60 tari.

La Hult se crede cu adevarat ca business-ul poate si trebuie sa schimbe vietile in mai bine. De aceea, scoala a lansat Hult Prize – o competie internationala pentru studenti, care provoaca echipele participante sa rezolve cele mai presante probleme globale prin intermediul unor idei viabile de afaceri.

Competitia este administrata in parteneriat cu Natiunile Unite, iar juriul este format din lideri in afaceri la nivel mondial, lideri in gandire si producatori de schimbare. Echipa cu ideea de afaceri care are potentialul de a avea cel mai mare impact, obtine premiul de 1M USD si sprijinul necesar pentru ca ideea lor sa devina realitate.


Programe de studiu


Bachelor of Business Administration cu specializare in:

Business Analytics

Entrepreneurship

Finance

Management

Marketing


Durata programului: 3 sau 4 ani

Locatie: Boston, San Francisco, London


Vezi de asemenea: programe de Master si MBA


Conditii minime de admitere

+ Diploma de Bacalaureat + tabel de note

+ examen iBT TOEFL sau IELTS

+ examen SAT/ACT (optional)

+ personal statement (eseu de 400-500 cuvinte sau video de 2-5 minute)

+ interviu video, in persoana sau la telefon


Termen-limita de aplicare:

Admiterea la HULT are loc in cateva runde, incepand din luna octombrie. Datele exacte le puteti afla in pagina cu descrierea programului.


Taxe de studiu si burse

Taxa de studiu si celelalte taxe aditionale variaza in dependenta de locatia unde este oferit programul:

London – 32.500 GBP/anual

Boston & San Francisco – 49.100 USD/anual

Alte detalii + mai multe informatii despre burse si granturi disponibile, gasiti in pagina de site a universitatii.


Cazare

HULT ofera o gama destul de larga de optiuni de cazare pentru studentii internationali. Detalii despre ofertele disponibile, costul cazarii si alte practicalitati, puteti gasi in pagina de site a universitatii.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.