UK

London School of Film Media and Performance

University

London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance London School of Film Media and Performance

 London School of Film Media & Performance (LSFMP) este o institutie vibranta , condusa de practicieni din industria mass-media si specialisti recunoscuti in domeniul artei teatrale si de cinema.

Fondata in anul 2010, ea face parte din cele 7 scoli de specialitate ai Regent’s College din Londra- unadin cele mai mari retele de institutii private de invatamant superior in Marea Britanie. Scoala se afla pe teritoriul colegiului, situat in centrul Londrei alaturi de unul dintre cele mai frumoase si mari parcuri din Londra- Regent’s Park, de asemenea la doar 10 minute de la Oxford street. LSFMP ofera o platforma de programe mass-media inovatoare, provocatoare si extrem de creative, care fuzioneaza intelegerea teoretica cu experienta practica, la fel si o combinatie de creativitate cu un simt de afaceri puternic pentru a asigura absolventilor nostri o pregatire excelenta pentru ocuparea fortei de munca. Scoala ofera programe universitare si postuniversitare in domeniile : productia scenaristica pentru filme, teatre; film si televiziune, actoria si productie.

LSFMP este condus de David Hanson, care a avut o cariera de succes in industriile creative ca un scenarist premiat, cu proiecte lucrate de el, care au castigat diverse premii : BAFTA, premii de Montreux Ace si Golden Rose. Lucrand in Londra, New York si Hollywood, experienta sa vasta cuprinde lucrul cu artisi emeriti, inclusiv Lenny Henry, Jasper Carrot si David Walliams, scriind pentru serii inovatoare de  comedie precum "Not the Nine O'Clock news" rulata de BBC; scripting american de televiziune și proiecte de film de la ABC, HBO și Universal Pictures, și co-crearea personajului televizat Max Headroom.

Studentii acestui colegiul au deplinul acces la facilitatile impresionante academice oferite de colegiu :  laboratoare AV; studiouri de dansuri si de inregistrare; locuri special amenajate pentru video si software bazate pe editare. De asemenea, datorita locatiei sale favorabile, studentii se ocupa cu diferite sporturi : tennis, basketball, volleyball, football. Colegiul este membrul SESSA ( Southern England Student Support Association) si multe echipe sportive ale colegiului concureaza cu echipele altor universitati si colegii in mod regulat. Tutorii personali ce au o experienta excelenta in industria creativa si sportiva, sunt mereu dispusi sa sustina noile idei a studentilor, si sa le ofere ajutor.

De ce sa invat la London School of Film Media & Performance?
- un mediu centrat pe studenti, accesibil persoanelor de toate varstele, culturile, si medii socio-economice;
- o abordare a educatiei personalizata datorita claselor mici, care creeaza relatii stranse intre profesori si studenti;
- programe educationale care combina teoria cu practica si insufla elevilor spirit de cercetare sistematica;
- studentilor le este oferita incurajarea creativitatii lor si a interprinderilor individuale;
- perspective internationale in curriculum si printre studenti;
-  de asemenea studentii vor inavata sa gandeasca critic, sa respecte diversitatea, precum si intelegerea atat a valorilor personale, cat si altora.

Pentru infrmatii detaliate contactati coordonatorul programului la numarul (022) 224059 sau e-mail: office@excel.md


CCreative Industries

SScreenwriting & Producing

AActing & Global Theatre

FFilm, TV & Digital Media Production

-diploma de BAC (min.8)

- iBT TOEFL (min. 87) sau IELTS (min. 6.0)

- scrisoare de motivatie

- examene de admitere

- interviu

-resedinta universitatii

- apartamente

- sector privat

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.