UK

Sidcot School | 7-18*

Vacante / Каникулы

Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18* Sidcot School | 7-18*

 • RO
 • RU

Sidcot School este amplasat in orasul Winscombe, la doua ore de mers de Londra si la doar 10 minute de Bristol. Fondata in 1699 in calitate de scoala cu invatamint separat, in 1808 institutia a trecut la invatamintul mixt.

Campusul scolii ocupa un teritoriu mare, unde se gasesc blocurile de studii si resedintele studentesti, dar si 10 acri de terenuri de joaca, 6 laboratoare, citeva terenuri de tenis si squash, o piscina incalzita de tip inchis, un centru sportiv si o sala de gimnastica. Scoala are propriile grajduri de cai pentru echitatie. Aici a fost create un art-centru pentru activitatile de muzica, dansuri, arte si teatru si exista un studiou de inregistrari. Partea educationala cuprinde citeva biblioteci, un laborator stiintific, un centru IT modern, un centru de resurse. Pe timp de vara aici isi desasoara activitatea o tabara lingvistica, unde isi petrec vacanta fete si baieti din diverse tari.

Programul taberei de vara difera de alte tabere de vacanta. La Sidcot School copiii au posibilitatea nu doar de a invata limba, dar si de a se pregati in mod serios pentru studierea intro scoala britanica privata si de a obtine o experienta scolara si de viata in aceasta institutie de invatamint.

Cursul academic din cadrul Sidcot School este pentru copilul dumneavoastra, daca:
- va intereseaza un curs academic de calitate, ce include studierea disciplinelor scolare, elaborat special pentru copiii de virsta scolara mica;
- intentionati sa continuati studiile intro scoala britanica privata si doriti sa va convingeti ca copiul este pregatit in acest sens;
- va doriti o vacanta utila si distractiva in anturajul altor copii din diverse tari, cunoasterea de noi orizonturi, comunicare multiculturala.

La baza programului sta principiul dezvoltarii individuale a fiecarui elev, in fiecare aspect al vietii scolare: invatatura, sport, schimb cultural, relatii in colectiv. Copiii sunt stimultati sa atinga anumite rezutate, motivati sa invete asiduu, sa participle activ la viata scolara. Aici se cunoaste ca fiecare adolescent are capactati mari, important este sa le descoperi si dezvolti.
Programe

Academic Juniors pentru elevi de 5-12 ani.
Programul este ideal pentru cei ce vor sa se cufunde in adevarata atmosfera a scolii clasice englezeesti, sa studieze limba engleza si disciplinele preferate, sa comunice cu alti elevi de aceeasi virsta din celelalte tari, sa participe la diverse jocuri si concursuri, sa practice sporturile preferate si sa calatoreasca prin Anglia. Cursul prevede 20 de ore depline de studiere pe saptamina, ce includ limba engleza, matematica, stiintele exacte, istoria, geografia, design si tetehnologie, arte, muzica si dramatizare (la alegere). In fiecare zi se organizeaza intrevederi cu profesorul personal, pentru analizarea rezultatelor obtinute si setarea scopurilor ulterioare.
Costul programului- £2450 / 2 saptamini.

Academic Summer pentru elevi de 13-14 лет (GCSE Programme).
Este destinat elevilor ce planifica studierea dupa programul britanic GCSE (General Certificate of Secondary Education). Cursul Academic Summer ofera o gama larga de discipline academice pe baza celor din programul GCSE. Cunostintele teoretice sunt consolidate de activitati practice, de tipul experimentelor din laboratoarele stintifice. Studentii invata principiile de creare/desfasurare a unei prezentari, a cercetarilor stiintifice si isi consolideaza abilitatile de lucru la calculator. Pe linga limba engleza, studentii vor studia urmatoarele discipline: artele, bazele afacerilor, geografia, istoria, literatura, matematica, filosofia, stiintele,tehnologiile informationale, design si tehnologie, stiintele sociale.
Nivelul minim de cunoastere a limbii engleze-B1.
Costul: £2450 / 2 saptamini.

Academic Summer pentru elevi de 15-18 ani (programe A-Level / IB).
Acest program este ideal pentru cei ce intentioneaza sa-si continue studiile la o scoala privata sau colegiu, in cadrul programelor A-Level sau IB. Este potrivit si pentru cei ce doresc sa cunoasca adevarata atmosfera a unei scoli englezesti adevarate, sa studieze Engleza si disciplinele preferate, sa practice sportul, sa ia parte la concursuri si discoteci, sa calatoreasca prin Anglia impreuna cu noii prieteni din toate tarile lumii.
Discipline la alegere(elevii studiaza 4 discipline pe saptamina): 1. Theory of Knowledge (teoria cunoasterii) –disciplina obligatorie pentru toti elevii. Cursul este elaborate de directorul scolii, metodist cu o experienta bogata de lucru. La baza lui sta intrebarea”cum cunoastem, ce cunoastem”, analizata din toate perspectivele contextului educational si cultural. Elevii isi evalueaza cunostintele personale si cele ale altor pesoane, achizitionate prin intermediul limbajului, simturilor si al ratiunii.
2. Mathematics (matematica) include elemente de algebra, geometrie si statistica si constituie o buna pregatire pentru programele IB (International Baccalaureate) si A-Levels.
3. English (limba engleza) se focuseaza pe comunicarea in limba engleza, ca mijloc de comunicare internationala. Elevii lucreaza asupra tuturor aspectelor limbii engleze (citire, vorbire, scriere, audiere), perfectioneaza gramatica si vocabularul. O atentie deosebita se acorda scrisului, redactarii de compuneri si eseuri, precum si discursului public si prezentarilor.
4. Sciences (stiinte)-elevii pot studia biologia, chimia si fizica. Cursul imbina elemente de teorie si practica si activitati exterioare in sanul naturii.
5. Arts and Art History (artele si istoria artelor) - cursul cuprinde studierea temelor din istorie, geografie si economie. In domeniul artelor, elevii studiaza istoria dezvoltarii picturii, incepind cu picturile rupestre si pina la graffiti. In cadrul orelor practice, ei experimenteaza cu diverse materiale, studiaza mijloacele de informare in masa, deosebirile dintre diverse culturi si atitudinea acestora fata de arta.
6. Humanities (stiintele umaniste) cuprinde studierea istoriei, geografiei, economiei, politicii si psihologei.
Costul-£2450 / 2 saptamini.


Cazarea si mesele

Pe teritoriul Sidcot School se afla 5 resedinte, unde locuiesc studentii. Baietii sunt cazati separat de fete. In fiecare bloc domneste o atmosfera prietenoasa, de casa, exista o bucatarie bine echipata si o camera comuna, und elevii se pot odihni si relaxa. Camerele sunt de 2-3 persoane si dispun de baie si WC. Directorul taberei locuieste permanent pe teritoriul campusului. Alimentatia-pensiune completa la cantina scolii, in fiecare vineri se organizeaza barbecue. In excursii copiii primesc pranz la pachet.


Activitati si excursii

Sport: atletica, basket, badminton, canoe, cricket, cross, scrima, fitness, fotbal, golf, hochei, rugby, patinaj, squash, inot, ping pong, tenis, volei.

Activitatile extracuriculare includ sportul, evenimente distractive de seara si excursii. Liderii responsabili de tabara ii antreneaza pe toti in activitatile extracuriculare si se straduie sa gaseasca ceva interesant pentru fiecare. Astfel, fiind mereu ocupati, elevii trec usor peste dorul de casa si se adapteaza mai repede. Toate aceste activitati completeaza perfect activitatile instructive si se desfasoara in limba engleza. Activitati distractive: discoteca, concursuri, seri internationale, show-ul talentelor, bowling, etc. In program sunt incluse doua excursii pe saptamina: London, Oxford, Bournemouth, Bath.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.