UK

CATS College | 14-17*

Vacante / Каникулы

CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17* CATS College | 14-17*

 • RO
 • RU

Fondat in 1952, CATS College este unul dintre cele mai importante centre educaționale destinat integrarii studentilor internationali in mediul academic britanic. De-a lungul celor 65 de ani de existenta, centrul a ajutat mii de absolventi sa devina studenti la cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie. CATS College ofera o educatie de inalta calitate (pregatire pentru examenele universitare) in cele patru centre ale sale: Boston (SUA), Cambridge, Canterbury и Londra.

Cambridge – cel mai renumit oras universitar, care recent a sarbatorit 800 de ani de existenta. Simplul fapt ca la momentul actual in Cambridge locuiesc cei mai multi laureati ai Premiului Nobel, vorbeste despre atmosfera stiintifica si academica deosebita de care sunt patrunse pana si pietrele acestui oras extraordinar.

Canterbury – un oras britanic traditional, situat la sud-est de Londra, nu departe de Canalul Manecii. Canterbury este cel mai mare oras al comitatului Kent, supranumit si Gradinile Angliei. Tot aici sunt amplasate 3 universitati ce se bucura de respect in mediul academic si care insufla vechiului si fermecatorului oras tinerete si zbucium. Potrivit studiilor, Canterbury a fost recunoscut cel mai sigur oras al Regatului Unit.

Londra nu are nevoie de prezentare. Doar la auzul acestui nume imediat se profileaza imaginea unei capitale mondiale: activa, diversa, de afaceri, cu un ritm alert de viata. Orasul insusi iti insufla dorinta de a deveni o persoana de succes in toate – cariera, atingerea scopurilor personale, in viata de zi cu zi.
Fiecare dintre colegiile CATS dispune de toate conditiile necesare pentru studiu si cercetarii individuale. Acestea sunt dotate cu laboratoare stiintifice cu echipament de ultima generatie, sali de clasa si prelegeri cu table interactive. Fiecare colegiul pune la dispozitia elevilor o biblioteca impunatoare, WiFi pe intreg teritoriul, spatii special amenajate pentru recreere şi socializare. Colegiul din Cambridge a fost recent renovat si dotat cu echipament nou. Campusul colegiului din Londra este localizat in cartierul Bloomsbury - una dintre cele mai linistite si atractive zone din centrul Londrei, unde se afla mai multe universitati renumite precum University of London, UCL, Royal Academy of Drama, British Medical Association etc. Colegiul din Canterbury detine doua cladiri spatioase, ce combina arhitectura traditionala cu designul modern si care se intind pe o suprafata de 1765 m².


Programul taberei de vara

Oxbridge. Acest program a fost conceput special pentru studentii straini cu varsta cuprinsa intre 16 si 17 ani care sunt hotarati sa-si continue studiile la Oxford, Cambridge sau la alte universitati de prestigiu din Marea Britanie precum London School of Economics, Imperial College London, University College London, Durham University si altele.

Locul de desfasurare: Cambridge

Nivel engleza: IELTS 5.0+

Datele de incepere: iunie, iulie

Costul programului: £2700/2 saptamani


UK Education Tester. Acest program a fost elaborat pentru studentii care intentioneaza sa-si continue studiile in Marea Britanie si doresc sa cunoasca mai multe despre programele de studiu A Level, International Baccalaureate si University Foundation.

Locul de desfasurare: Canterbury

Durata: 2-3 saptamani

Nivel engleza: IELTS 4.0+

Varsta: 14-17 ani

Datele de incepere: iulie, august

Costul programului: £2700/2 saptamani


Pregatirea pentru Medicina.. Acest program se adreseaza elevilor care sunt interesati de o cariera in medicina, stomatologie sau medicina veterinara si doresc sa studieze in viitor aceste programe la universitate.

Locul de desfasurare: Canterbury

Durata: 2 saptamani

Nivel engleza: IELTS 6.0+

Varsta: 14-17 ani

Datele de incepere: august

Costul programului: £2700/2 saptamani


Programul STEM, STEM+engleza (limba engleză cu accent pe matematică, inginerie, tehnologii și științe).
Programul este elaborat pentru copiii pasionați de tehnologiile moderne. În timpul orelor și pe parcursul excursiilor copiii cercetează, experimentează cu diverse materiale și crează dispozitive proprii. Pentru copii sunt organizate întâlniri cu savanți, antreprenori, ingineri atât în Cambridge, cât și împrejurimile acestuia. La ore sunt analizate și puse în discuție diverse teme interesante precum elementele de bază ale circuitelor electronice și regenerării, analiza datelor, energie solară și surse regenerabile.

Locul de desfasurare: Cambridge

Varsta:de la 14-17 ani

Durata: de la 2 pana la 6 saptamani

Ore pe saptamana: de la 20

Costul programului: de la £2700/2 saptamani


Cazare

Elevii sunt cazati in caminele studentesti care se afla in imediata apropiere de blocul de studii. Toate campusurile CATS College au fost recent renovate si ofera cazare in camere individuale sau duble, cele mai multe cu baie proprie. Toate campusurile beneficiază de centru medical, WiFi pe intreg teritoriul. Pentru elevii cu varsta sub 18 ani se asigura monitorizare 24/24 de catre personalul scolii, care locuieste in aceeasi cladire. Contra unei taxe simbolice se poate utiliza spalatoria din campus.


Activitati de agrement

Elevii au posibilitatea de a practica numeroase sporturi: fotbal, volei, baschet, badminton, natatie, polo pe apa, arte marţiale. In colegiu activeaza studioul de dans (salsa, balet) si diverse cercuri de arta. In fiecare week-end se organizeaza excursii de o zi la Londra, Canterbury, Stratford upon Avon si excursii de jumatate de zi in Peterborough, Stamford s.a. In fiecare dupa-amiaza si seara se organizeaza iesiri la teatru si concerte, cinematograf, bowling, vizitarea muzeelor, parcurilor de distractii, club de dezbateri, seri dedicate diverselor culturi si competitii organizate dupa modelul Duke of Edinburgh Awards care au ca scop educarea in spiritul tolerantei si al creativitatii.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.