UK

Queen Еthelburga's Сollege | 7-17*

Vacante / Каникулы

Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17* Queen Еthelburga's Сollege | 7-17*

 • RO
 • RU

Fondata in 1912, Queen Еthelburga's Сollege este o institutie de invatamant privata din Marea Britanie, ce poarta numele Reginei Ethelburga, cunoscuta in istorie ca fiind prima regina care a adus crestinismul in partea de nord a tarii. Rezultatele excelente obtinute de elevi la examenele GCSE si A Level, au plasat scoala pe locul 1 in clasamentul institutiilor de invatamant preuniversitar din nordul Angliei.

Queen Ethelburga’s College se afla intre Harrogate si York, un frumos oras medieval, si este considerata, pe buna dreptate, cea mai frumoasa scoala din Marea Britanie. Campusul, situat pe domeniul Thorpe Underwood Hall, se intinde pe o suprafata de 8 km2 si include o "gradina secreta" inconjurata de ziduri, o minunata gradina de trandafiri cu fantana si suprafete mari de gazon verde, plus numeroase facilitati.
Programul taberei de vara

Limba engleza 10-17 ani.
Programul include 15 ore de engleza pe saptamana, in grupe de maximum 10 persoane, adaptate pentru orice nivel. Lectiile se desfasoara de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 12:00. La sosire, participantii vor sustine un test de plasament pentru a fi repartizati pe grupe in functie de nivelul de cunoastere a limbii. Programul este conceput pentru elevi de 10-17 ani, cu profesorii specialisti in predarea limbii engleze ca limba straina. La finele programului, toti participantii primesc un certificat de participare.
Costul programului: de la £1865 / 2 saptamani.

Tabara pentru junior 7-9 ani.
Ghidati de un instructor experimentat, copiii participa pe parcursul intregii zile la diverse evenimente organizate pe teritoriul taberei, inclusiv la activitati sportive. Copiii sunt ajutati in alegerea activitatilor sportive la care vor sa participe si incurajati sa-si faca noi prieteni. Raportul copii/adulti este de 1:4.
Costul programului- de la £2500 / 2 saptamini.

Tabara de aventura 10-17 ani.
Programul este dedicat tinerilor activi, pasionati de sport si aventura. Cursul abunda in diverse evenimente sportive si distractive-sporturi acvatice, competitii amicale, jocuri de echipa si aventuri impresionante in aer liber.Toate evenimentel se petrec sub supravegherea unor pedagogi experimentati, securitatea elevilor fiind prioritatea scolii.
Programul include plimbari cu canoe, caiacuri si plute, vizitarea oraselelor din sfori, plimbari in aer liber, vizitarea diverselor centre distractive, activitati sportive, jocuri,si unul din cele mai asteptate evnimente-tur de noapte la Yorkshire Moors, unde copii intind o tabara adevarata de corturi si pregatesc mincare la foc.
Costul programului - de la £2500/ 2 saptamini.

Tabara de basket 10-17 ani.
Prevede un program intensiv, dar si distractiv de antrenamente, potrivit oricarui nivel de pregatire. Antrenamentele sunt efectuate de profesionisti de la federatia FIBA. In dependenta de nivelul de pregatire, elevii sunt divizati in echipe, fiecare avind porpiul sau mentor. La sfirsitul programului Academia de Basket a taberei acorda celui mai bun jucator premiul “top player”, aditional se organizeza meciuri intre echipa de elevi si cea de profesori. Aceasta este o posibilitate de a-si performa competentele sportive si de a petrece frumos si vesel timpul.
Costul programului - de la £2400/ 2 spatamini

Tabara de fotbal 10-17 ani.
Programul este destinat participantilor ce sunt gata sa petreaca minim 5 ore de golf pe zi. Orele se petrec zilnic, de la 09.00-14.00, in centrul Easingworld Golf Club, amplasat la o distanta de 30 min de colegiul Queen Ethelburga’s. Instruirea se efctueaza de catre jucatorul profesionist de golf, Alastair Grindlay, ce detine calificarea PGA. Cu o experienta de antrenament de peste 20 de ani in Anglia, Germania si Spania, el este unul din cei mai buni specialist din zona. In 2015, participantii au avut ocazia sa joace pe un teren de golf nou, cu 18 gauri.
Costul programului-de la £2500/ 2 saptamini.

Echitatia 10-17 ani.
Lectiile se petrec in centrul de echitatie The Follifoot Riding, la o distanta de 30 min de colegiul Queen Ethelburga’s. Se ofera o selectie variata de cai antrenati,potriviti pentru calareti de toate virstele si cu nivel diferit de pregatire. Orele se petrec de la 09.00 la 12.00. Pentru incepatori, antrenamentele dureaza maxim o ora, extinzindu-se treptat pina la 90 de minute. In pauze, elevii participa la diverse jocuri si admira reprezentatiile poneilor. Aditional, participantii vor fi familiarizati cu metodele de ingrijire a cailor si cu alte subiecte importante.
Costul programului-de la £2500/ 2 sapatamini.

Scoala de arte (Creative Arts) 10-17.
Programul eset conceput pentru dezvoltarea si activizarea vocatiei pentru arta, fiind potrivit pentru toate nivelele de pregatire. Grupul lucreaza intr-un art studiou bine dotat, sau in aer liber in cadre naturale ce inspira. In timpul cursului lucrarile fiecarui participant sunt afisate in cadrul unor expozitii ce sunt in permanenta completate cu lucrari noi. Este prevazuta si o excursie in mununatul Parc al Sculpturilor din Yorkshire.
Costul programului-de la £2500/ 2 saptamini.

Tabara Performing Arts 10-17 ani.
Cursul este elaborat pentru actori, dansatori si interpreti incepatori. Orele se predau de catre specialisti calificati din domeniu. Este planificata si o lucrare orientata spre dezvoltarea talentelor si abilitatilor. Participantii vor afla multe lucruri interesante despre regizare, dramaturgie, iluminare, scrierea de scenarii, machiaj, costume, rolul umorului si montarea vocilor. In a doua saptamina a cursului elevii se deplaseaza impreuna cu pedagogul la unul din teatrele din New York, Leeds sau Sheffield, la un musicle. La sfirsit se organizeaza un concert de gala (cu inregistrare pe DVD), unde elevii participa la un spectacol regizat personal.
Costul programului – de la £2500/ 2 saptamini.

Tabara liderilor 15-17 ani.
Este un program orientat catre adolescenti , avind drept scop formarea unor abilitati de personalitate si de lider. Dupa 2 saptamini de teambuilding si leadership, de competitii si experiente obtinute in urma acestora, tinerii se vor simti mai siguri in societate si, prin urmare , vor devein mai integri.
Costul programului- de la £2700/ 2 saptamini.

Programul Combo - este pentru cei cedoresc sa combine doua tabere! Este o posibilitate unica de a petrece 2 saptamini in Marea Britanie si 2 sau mai multe in alta tabara europeana Village Camps.


Cazare

Participantii sunt cazati in campus, cu pensiune completa (3 mese pe zi in cantina scolii), in dormitoare pentru 2, 3 sau 4 persoane, mobilate modern, cu baie separata, Wi-Fi, TV, mini-seifuri, telefoane si zone de studiu. De asemenea, pe fiecare etaj exista o camera comuna unde participantii se pot relaxa dupa o zi plina de activitati.


Activitati de agrement

Dupa lectii, elevii sunt implicati in programul complex de activitati si excursii, legand astfel noi prietenii si perfectionandu-si competentele dobandite in timpul orelor. Saptamanal, sunt organizate excursii de o zi la Londra, Centrul Viking Jorvik – York, Catedrala si Castelul Durham din York, Harrogate, Leeds, Manchester, centrul de cumparaturi Trafford, Liverpool, Whitby, Sea Life Centre & Marine Sanctuary din Scarborough s.a. Extra cost, poate fi organizata o a doua excursie saptamanala.

Programul de activitati include si diverse jocuri, competitii sportive, dansuri, montarea spectacolelor, ore de pictura, fotbal, tenis, badminton, volei, prezentari de moda, barbecue, karaoke si multe altele.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.