UK

Wellington College | 12-17*

Vacante / Каникулы

Wellington College | 12-17* Wellington College | 12-17* Wellington College | 12-17* Wellington College | 12-17* Wellington College | 12-17* Wellington College | 12-17*

 • RO
 • RU

Wellington Collegea fost fondat in 1853 de catre ducele Wellington si prezinta un castel pitoresc, inconjurat de parcuri. Este una din cele mai mari scoli publice din Anglia. Este ideala pentru cei care, pe linga invatatura si sport, sunt pasionati de istoria Angliei si excursiile prin locurile istorice.

Wellington College este situat in comitatul Berkshire, la 40 min de mers de Londra, in imediata apropiere a orasului Oxford (120 000 de locuitori) si Windsor (14 000 de locuitori)-resedinta de vara a regilor englezi. Scoala se afla intrun splendid castel, inconjurat de parc. Pe teritoriul imens al scolii sunt 2 piscine (exterioara si interioara), corturi de tenis, un perete de escladat pentru alpinism, un teren de golf, un complex sportiv, cite un teren de fotbal, volei si baschet, un studiou artistic, spatiu pentru montari teatrale si dramaturgice.
Programe

English Explorer -15 ore de limba engleza pe saptamina, ce cuprind lectii si activitati tematice, ca spre exemplu: mediul inconjurator, totul despre mine, compararea culturilor nationale si aventuri individuale.
Noua ore pe saptamina sunt dedicate activitatilor facultative, dintre care studentii pot alege 3:
-Activitati academice: literatura britanica, jurnalism, prezentari si dezbateri, pregatire pentru examene, eseu artistic.
-Activitati sportive: baschet, fotbal, tragerea cu arcul, sanatate si fitness, inot si sporturi acvatice, sport britanic, tenis, volei, echitatie, golf.
-Activitati artistice: arte si design, gatit, dramatizare, arte, arte aplicate, fotografia si realizarea de fime.
Activitatile sportive si distractive ocupa 13.5 ore pe saptamina si se desfasoara sub supravegherea educatorilor experimentati.
Costul- £2,735 / 2 saptamini.


Young Business Leaders-este pentru adolescent de 14-17 ani , ce doresc sa dedice o mare parte a timpului studierii limbii engleze in domeniul afacerilor. Sunt prevazute 25 de ore pe saptamina pentru elaborarea unui business proiect, ce urmeaza a fi prezentat la finele cursului. Elevii vor invata cum sa creeze un produs si sa-l promoveze pe piata, bazele managementului financiar, ale business etichetei si multe altele. In cadrul programului se organizeaza vizite la doi business gigantic renumiti (2 ori pe saptamina), iar la finele cursului poate fi sustinut testul de limba engleza BULATS. Participantii la program trebuie sa aiba un nivel de cunoastere al limbii engleze nu mai jos de Intermediate. Admiterea la program se face pe baza unui eseu, a unui test on-line si a unui Skype interviu, sustinute de candidati.
Numarul maxim de elevi in clasa: 15
Costul- £4,585 / 2 saptamini.


Cazarea si mesele

Studentii sunt cazati in resedinte studentesti, baietii separat de fete, in camere de 1-2 persoane, cu baie si WC pe etaj. Pentru cei mai mici sunt prevazute camere de 3-6 persoane. Prosoapele trebuie aduse de acasa. Alimentatia-de 3 ori pe zi.


Activitati si excursii

Baza sportiva a scolii ofera studentilor posibilitatea de a practica tenisul, badmintonul, fotbalul, baseball-ul, golful, inotul, voleiul, echitatia, baschetul si hocheiul pe iarba.

Zilnic: studierea interactiva a limbii engleze prin intermediul diverselor aplicatii pe calculator, vizite instructive, dansuri traditionale, barbecue, vizionarea filmelor, montarea spectacolelor, etc.

Excursii: 2 excursii pe saptamina: Londra, Bath, Oxford, Brighton, Winchester, Bristol, Richmond.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.