UK

Whitgift School | 11-17*

Vacante / Каникулы

Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17* Whitgift School | 11-17*

 • RO
 • RU

Whitgift School este situata in Sudul Londrei, in Croydon si reprezinta una din scolile de top pentru baieti din Marea Britanie, renumita pentru standardele academice inalte si educatie performanta. Scoala a fost fondata in 1600 intro splendida zona de parc, apartinind cindva regelui Henri VIII. Acest teren pitoresc de 18ha reprezinta o dumbrava cu multi copaci, arbusti si flori, impanzita de pauni, flamingo si alte pasari exotice. Parcul e impodobit cu numeroase alei de trandafiri, plantati cu ocazia aniversarii a 400 de ani de la fondarea scolii. Livezile infloritoare sunt vesele si mereu pline de oameni- acolo, de obicei, se petrec concertele scolare, festivalurile, concursurile so jocurile.

In Whitgift School copiii se pot cufunda in adevarata atmosfera a povestilor carroliene, ce le permite sa: cutreiere labirinturile din arbusti vii, hraneasca flamingo sau gastele de Hawaii din mini zoo, admire prundisurile stravezii, invete jocul traditional englezesc-cricket (terenul de cricket al scolii Whitgift poate gazdui pina la 5 mii de spectatori).

In prezent, scoala Witgift este o scoala moderna si una dintre cele mai dotate din Marea Britanie. Constructiile marete ale batrinei Anglii victoriene armonizeaza perfect cu constructiile secoluui dezvoltarii tehnologice-edificiile moderne ale scolii muzicale si salii de concerte, grandiosul centru sportiv, centrele de cercetare, in care se desfasoara orele facultative de stiinta si tehnologie. Per total, in cadrul scolii functioneazapeste 80 de cluburi de interese.

In Iulie si August, aici isi incepe activitatea Scoala de vara pentru fete si baieti din toata lumea, ce-si doresc sa se simta adevarati elevi britanici. Pentru a garanta comunicarea in limba engleza, copiii sunt distribuiti in grupuri dupa principiul echilibrului dintre nationalitati. In plus, elevii de baza ai scolii Witgift, puratori nativi ai limbii engleze, comunica in mod regulat cu rezidentii straini. Elevii scolii impreuna cu participantii la scoala de vara pregatesc proiecte comune, se antreneaza pe terenul sportiv si, in a doua parte a zilei, discuta in limba engleza, perfectionindu-si abilitatile lingvistice.
Programe

In aceasta scoala sunt prevazute mai multe ore de studiu pe saptamina. In timp ce majoritatea scolilor propun 15 ore de limba engleza pe saptamina, aici sunt oferite 23. Copiii studiaza in grupuri mici, de maxim 12 persoane, cu profesorii ce predau la scoala pe parcursul intregului an. Dupa testarea initiala elevii sunt divizati in grupuri dupa virsta si nivelul de cunoastere a limbii engleze (11-14 si 14-17).

Cursul include si un program special, denumit English in Action (Engleza in actiune), unde copiii invata sa aplice in practica cunostintele teoretice obtinute, participind la diverse prezentari, dezbateri, reprezentatii, la care adesea iau parte si elevii britanci.

Costul- £2,900 / 2 saptamini.


Cazarea si mesele

Participantii la program sunt cazati intro pensiune noua (deschisa in 2013) si confortabila, numita Casa Fondatorului, in camere de 2-3 persoane, cu baie privata. Conform regulamentului scolii, elevii partajeaza camera cu colegi de aceeasi virsta si gen, dar de nationalitate diferita.


Activitati si excursii

Pe linga orele de Engleza si divertismentul din afara programului, programul include o serie intreaga de cursuri si diverse activitati: fotbal, tenis, hochei, baschet, badminton, ping-pong, inot, polo pe apa, rugby, echitatie, golf, arta plastica, fimari/Youtub-ing, dansuri, cerc teatral, canto si multe altele. Copiii nu doar se joaca, dar sunt instruiti in academii speciale, sub supravegherea anternorilor si profesorilor experimentati.

Excursiile, la fel, reprezinta o parte importanta a programului, gratie lor, copiii patrund in cultura si istoria britanica. Iar Whitgift este un loc cit se poate mai potrivit pentru aceasta. Amplasarea avantajoasa, in apropierea centrului Londrei, garanteaza accesul la cele mai importante obiective turistice.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.