UK

London South Bank University | 13-21*

Vacante / Каникулы

London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21* London South Bank University | 13-21*

 • RO
 • RU

London South Bank University este amplasat chiar in centrul Londrei, linga London Eye si toate atractiile londoneze, intro ambianta dinamica, adorata de studenti, cu o multime de cafenele, baruri si magazine. Cea mai apropiata statie de metrou este Waterloo, iar pina la aeroporturile Heathrow si Gatwick este o distanta de 1 ora de mers.

Scoala dispune de sala sportiva, dar, de regula, acivitatile sportive se desfasoara in aer liber, in parcurile locale. In resedinta exista o camera pentru socializare, cu televizor, iar activitatile distractive se desfasoara adesea in clubul studentesc Student Union. Holul scolii ofera acces liber la Wi-fi. Pe teritoriul campusului mai sunt amplasate sali de clasa, discoteca studenteasca, terenuri sportive si corturi pentru squash. Centrul de studii se afla in apropierea resedintelor studentesti.


Programe

Engleza generala- 15 ore de limba engleza pe saptamina (4 ore a cite 45 min pe zi), predate de profesori experimentati, ce detin calificarile necesare pentru predarea limbii engleze ca limba straina. Scoala este portrivita pentru studenti cu orice nivel de cunoastere a limbii: de la incepatori(Beginner) pina la avansati(Advanced). Numarul maxim de studenti in grup-15. Toate materialele necesare pentru studii sunt oferite de scoala. Utilizarea metodelor educationale bazate pe tehologiile moderne (calculator, video, proiector) eficientizeaza procesul de instruire.

Toate programele incep duminica, primele ore de limba engleza-luni. Inainte de incepera programului elevii sustin un test de limba engleza, conform rezultatelor caruia ei sunt distribuiti in grupuri. La finele cursului, participantii primesc un certificat. In scoala activeaza si un club de cultura, Culture Club, scopul caruia este de a practica si perfectiona limbajul vorbit, auditia, inregistrarea datelor. Culture Club reprezinta o serie de lectii si dezbateri captivante, referitor la excursiile ce urmeaza, ca, spre exemplu, studierea istoriei si a semnificatiei locurilor ce urmeaza sa fie vizitate de catre copii in cadrul programului.

Studentii au posibilitatea de a sustine examenul de limba engleza Trinity Exam, apreciat pe o scara de 12 puncte, sustinut tête-a-tête cu examinatorul, care are drept scop evaluarea competentelor scrise si a celor auditive. Locul pentru Trinity Exam trebuie rezervat o data cu rezervarea cursului, nu mai tirziu de 30 mai.

Сostul – £1,880 / 2 sptamini.


Cazarea si mesele

Studentii sunt cazati in resedinta McLaren House, situata in imedata apropiere de blocul universitar central. Toate camerele sunt de o persoana, cu baie si wc proprii.Camerele sunt grupate dupa principiul “apartament”(5-10 camere formeaza un “apartament”), fiecare apartament avind o bucatarie comuna. Teritoriul scolii este supravegheat in permanenta de serviciul de securitate.

Alimentatia-pensiune completa in cantina moderna a scolii si pranzuri la pachet pe durata excursiilor.


Activitati si excursii

In cadrul programului se organizeaza o excursie de o zi si minim trei excursii prin Londra cu metroul (deplasarea pina la atractiile locale se achita aditional).
Destinatii de weekend:
• muzee, galerii, de tipul galeriei de arta moderna Tate Modern, Galeria Nationala, Muzeul Victoria and Albert si multe alte locuri captivante.
• croaziere pe Tamisa, Tower Bridge, inchisoarea londoneza, teatrul Shakespeare si altele (studentii cumpara bilete pentru metrou in mod independent).
• Cambridge, renumit, in primul rind gratie universitatii Cambridge. Plimbare prin centrul istoric, faimos prin stradutele sale inguste si arhitectura gotica.
• Brighton- un oras turistic popular, din Sudul Angliei, vizitat anual de cca 8 mln de turisti. Principalele sale atractii sunt stradutele pitoresti, litoralul fermecator si arhitectura unica. Aici sunt multe parcuri de divertisment pentru copii, cafenele cu inghetata si magazine interesante.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.