UK

Oxford University, Balliol College | 16-18*

Vacante / Каникулы

Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18* Oxford University, Balliol College | 16-18*

 • RO
 • RU

Intemeiat in 1263, Balliol College este unul dintre cele mai vechi, prestigioase si active politic colegii din cadrul Oxford University. Este cel mai vechi colegiu al Universitatii Oxford, bucurandu-se de o reputatie foarte buna, fiind clasat pe locul doi ca performante academice. Aici si-au facut studiile regele Adam Smith, intemeietorul economiei ca disciplina academica moderna, Olaf V al Norvegiei, premierii britanici Harold Macmillan, Edward Heath si H. H. Asquith, istoricul Arnold Toynbee si poetul Algernon Charles Swinburne.

Balliol College se afla intr-o zona linistita din centrul Oxfordului, avand o curte frumoasa, inconjurata de gradini si parcuri. Datorita amplasarii sale excelente intr-o zona de prestigiu si rafinata din punct de vedere arhitectural, Colegiul Balliol studentii pot ajunge la cele mai importante atractii turistice printer care Muzeul Ashmolean, Piata Radcliffe in doar 5 minute.

Arhitectura colegiului impresioneaza prin maretie si monumentalitate, iar timpul peterecut aici va ramane o experienta vie si de neuitat pentru orice student. In perioada vacantei de vara, Oxford Royal Academy ofera tinerilor cu varste intre 16 și 18 ani cursuri specializate in diferite domenii in limba engleza. Oxford Royal Academy este lider de piata in domeniul furnizarii de programe educationale de vara exceptionale, care de-a lungul timpului ofera o gama larga de cursuri de limbi straine pentru adulti, copii si adolescenti. Caracterul distinctiv al scolii il constituie cadrele didactice extraordinare, precum si numerosii experti invitati special in acest scop.
Programul taberei de vara

Curs de limba engleza in Oxford
Acest curs intensiv de limba engleza creeaza un mediu lingvistic ideal in care studentii celor doua grupe de varsta isi pot imbunatati rapid nivelul de scriere si abilitatile conversationale in limba engleza.

Pregatire pentru IELTS
Acest curs este conceput pentru pregatirea specializata a celor care doresc sa sustina examenul IELTS, unul dintre cele mai importante teste de limba engleza din lume si care ofera studentilor sanse optime de reusita.

Program de IT
In cadrul acestui program, studentii au oportunitatea de a cunoaste mai bine domeniul informaticii, care se afla in plina dezvoltare. In cadrul programului participantii vor invata si vor exersa trei limbaje de programare – HTML, CSS și Python.

Academia de film
Acest curs cu o durata de doua saptamani permite cursantilor sa se implice in fiecare etapa a procesului de realizare a unui scurtmetraj, incepand de la idee pana la premiera filmului. Ulterior, acestia pot include productia in portofoliul personal.

Program estival in domeniul arhitecturii
Programul de vara in domeniul arhitecturii reprezinta o baza ideala pentru elevii care doresc sa studieze aceasta disciplina la universitate.

Program de leadership global
Acest program ofera elevilor care doresc sa se implice in activitatea politica o initiere temeinica in acest domeniu de la care pot porni pentru a deveni adevarati lideri in viitor.

Program estival in domeniul ingineriei
Ingineria este un domeniu foarte amplu, rareori predata in scoli. In cadrul acestui program elevii vor beneficia de o introducere in diverse ramuri ale ingineriei, inclusiv ingineria civila, mecanica si electrica, constructii civile, inginerie chimica si vor discuta despre criteriile de admitere si despre materiile necesare.

Program de afaceri și antreprenoriat
Acest program reprezintă un bun început în domeniul întreprinderilor și antreprenoriatului pentru deținătorii de afaceri în devenire.

Pregatire in medicina
Acest program le ofera elevilor toata informatia necesara inainte de a aplica la o facultate de medicina din Marea Britanie. Medicina este un domeniu care trebuie studiat de timpuriu, pentru a asigura o baza solida de cunostinte, iar acest curs este ideal pentru studentii care doresc o astfel de initiere.

Pregatire pentru SAT
Acest curs pregateste elevii care doresc sa sustina testul SAT(examene pentru admiterea la universitati americane), ajutandu-i sa obtina cele mai bune rezultate posibile. Cursul se va concentra pe exersarea intrebarilor standard la examen si principiile fundamentale ale cititului critic, matematicii si scrisului.

Costul unui program la alegere - £4,795 / 2 saptamani


Cazare

Cazarea se face in campusurile colegiilor in care se desfasoara orele, ceea ce permite studentilor sa se simta membri cu drepturi depline ai vietii universitare.

Elevii sunt cazati in camere single, moderne si luminoase, cu facilitati comune, in regim de demipensiune (mic dejun si cina) in cantina scolii. Fetele si baietii sunt cazati separat. Toate resedintele se afla la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Oxford.


Activitati de agrement

Toate programele Oxford Royal Academy presupun activitati culturale si sociale ce se potrivesc cursului ales. Dupa terminarea lectiilor in fiecare dupa-amiaza sunt organizate activitati de relaxare si socializare care le ofera participantilor ocazia sa se cunoasca mai bine si sa se imprieteneasca. Astfel, ei se pot distra in fiecare seara participand la activitati sportive, concursuri cu intrebari, vizite turistice etc.

Programele includ si urmatoarele excursii:
- Londra: Buckingham Palace, Parlamentul, o excursie pe raul Tamisa
- Oxford: Sheldonian Theatre, Bodleian Library, St.Mary’s Church


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.