UK

Art&Design Summer School | 14-18*

Vacante / Каникулы

Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18* Art&Design Summer School | 14-18*

 • RO
 • RU

Art&Design Summer School se desfasoara pe baza renumitei scoli School of Visual & Performing Arts Cambridge.

Cambridge School of Visual and Performing Arts (CSVPA) este o institutie de top din Marea Britanie, ce ofera programe academice in domeniul artelor, design-ului, artei teatrale, muzicii, ajutindu-I pe studenti sa ia decizii de perspectiva in cee ace priveste vitorul. CSVPA se afla in centrul orasului Cambridge.

Scoala este deschisa 7 zile/pe saptamina, 12 ore/pe zi, creind o atmosfera educationala la nivelul celor mai inalte tehnologii si un spatiu de lucru individual pentru fiecare student.

Campusul cu trei etaje include:
• 14 studiouri specializate
• doua clase muzicale
• studiou teatral
• studiou de moda si confecti textile
• atelier cu masini de cusut
• studiou 3D
• studiou de grafica
• studiou de ceramica
• camera de developare”umeda” si uscatorie
• ateliere pentru prelucrarea lemnului si a metalului

Programul Art & Design Summer School ofera cunostinte practice in domeniul artei si al design-ului.
-este ideal pentru studenti ce vor sa studieze in viitor artele si design-ul
-activitati intensive cu designeri si artisti afirmati
-pentru studentii straini, nivelul de cunoastere a limbii engleze trebuie sa fie nu mai jos de mediu

Cursurile se desfasoara din Iulie pina in August. Elevii se pot inscrie la un program de1-6 saptamini, optind saptaminal pentru o alta specializare, sau, dimpotriva, alegind un singur program, ce-i intereseaza in mod deosebit.


Programe

Fotografia: digitala si pe pelicula (Photography: Digital&Film).
In cadrul acestui curs studentii invata toate secretele si nuantele fotografierii. La cursul de fotografie pe pelicula, studentii pot participa la procesul propriu-zis de developare, invata sa realizeze poze alb-negru si colorate. Ei isi vor crea proprul portofoliu de imagini si vor afla totul despre arta fotografiei.
Studentii pot aduce la curs propriul aparat de fotografiat (digital sau cu pelicula).
Durata-1 saptamina.
Costul- £1,450.

Desenul si pictura (Painting&Drawing).
Ghidati de un profesor profesionist, elevii vor avea posibilitatea unica de a practica tehnicile moderne de desen si pictura.
Ei vor invata sa:
-deseneze peisaje, nature morte, reproduca peisaje din natura, folosind metode de transmitere a umbrelor, panoramei, perfectionind tehnica liniilor fine.
-tehnica desenului cu acuarele, pastele, vopsele acrilate si uleioase.
Durata-1 saptamina.
Costul-£1,450.

Promovarea in industria modei (Fashion Promotion).
Acest curs include studierea stilului, crearea de colaje, fotografia, abilitatile de lucru cu resursele mediatice si digitale. Este potrivit pentru cei ce intentioneaza sa-si urmeze studiile in domeniul modei.
Durata-1 saptamina.
Costul-£1,450.

Grafica si ilustratia (Graphics&Illustration.
Studentii se vor familiariza cu diverse exemple reusite de combinare a stilului classic si celui modern in domeniul design-ului, vor afla mai multe despre trend-ul narrative illustration, folosit cu predilectie in publicitate. Ei vor invata sa-si foloseasca carnetul de notite propriu pentru stocarea si dezvoltarea ideilor lor creative, prin diferite metode. Multi studenti reusesc sa-si creeze chiar proiecte proprii.
Durata-1 saptamina.
Costul-£1,450.

3D-design.
Programul cursului se axeaza pe studierea materialelor utilizate in design-ul produsului si cercetarea proprietatilor acestora. Printre disciplinele studiate se numara tehnicile desenului, fotografia si crearea 3D-design-ului. Ultimele sunt ulterior folosite in practica, la crearea propriului produs 3D.
Durata-1 saptamina.
Costul-£1,450.

Animatia (Animation).
Cursul este potrivit pentru orice animator debutant, ce doreste sa-si perfectioneze tehnica traditionala si cea electronica. Sunt studiate principiile de baza ale crearii de personaje, dezvoltarii subiectului pe baza animatiei 2D si 3D.Fiecare participant creaza un scurt film de animatie.
Durata-1 saptamina.
Costul-£1,450.

Fashion Summer School.
Acest curs de 2 saptamini presupune filmari in studiou si familiarizeza studentii cu bazele design-ului si promovarii, prezentind o viziune a tendintelor in industia moderna a modei. Instruirea se peterce in atmosfera ideilor creative si evenimentelor active.
Programul include o introducere in principiile construirii imbracamintei, schitelor de proiecte, tehnicile sesiunii foto de studiou, contribuind la dezvoltarea gindiri creative, necesare pentru continuarea studiilor in domeniul industriei fashion.
Profesorii si expertii isi vor impartasi experienta, iar echipa de profesionisti ce lucreaza la prezentarile de moda in cadrul programului universitar Fashion, vor invata participantii sa organizeze asemenea evenimente intrun regim dinamic, cu termeni restrinsi.
Timp de doua saptamini, studentii isi vor perfectiona abilitatile in urmatoarele domenii:
-manufactura
-croirea pinzei
-cusutul la masina
-ilustratia fashion
-stilistica fashion
-sesiunea foto in stil fashion si retusarea
-design-ul de editie
In cadrul programului se organizeaza excursii la cel mai mare muzeu de arte decortaiv-aplicative si design din lume -Victoria and Albert Museum.
Durata -2 saptamini.
Costul- £2,700.

Film Making Summer Course.
Programul este ideal pentru cei interesati de cinematografie si lumea filmului si planifica sa studieze si sa-si faca cariera in industria televiziunii.
Pe parcursul a doua saptamini studentii vor avea posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile in urmatoareled domenii:
-cinematografie
-amenajare artistica a scenei, decoratii
-animatie
-iluminare
-regizura
-scrierea de scenarii
La finele programului se vor obtine cunostinte teoretice si abilitati practice de lucru in industria televiziunii, cinematografiei si animatiei.
Profesorii experimentati vor contribui la atingerea unui nivel profesionist de utilizare a camerei .La sfirsitul programului studentii vor avea posibilitatea sa-si prezinte propriul film in fata celorlalti studenti si a pedagogilor, in cadrul serii premierelor, finalizata cu popcorn si covor rosu.
In cadrul programului se organizeaza o excursie la studioul Waner Bros, unde studentii afla cum s-a filmat Harry Potter si la BBC, in Londra.
Pentru participarea la program studentii trebuie sa prezinte un portofoliu.
Durata -2 saptamni.
Costul- £2,700.

Portfolio Preparation Programme.
Programul reprezinta un curs unic cu o durata de 3 sapatamini, adaptat in mod special studentiolr straini, cu virsta 16+ si include urmatoarele domenii:
-moda
-design graphic
-ilustratia
-design-ul suprafetelor
-design 3D
-fotografia
-imaginea dinamica
-desenul schematic
Pogramul e perfect pentru studentii ce palanifica sa aplice la scolile de top de arte si design si necesita crearea unui portofoliu bun. Pe parcursul orelor teoretice si a seminarelor practice, studentii vor afla ce elemente sunt importante la crearea unui portofoliu si care trebuie evitate.
Profesorii cursului-experti ce activeaza in domeniul artelor isi vor impartasi experienta pretioasa si vor familiariza elevii cu metodele si tehnicile moderne de creare a unui portofoliu, care vor ajuta studentii sa-si prezinte abilitatile profesionale intrun mod avantajos.
La finele programului, participantii vor obtine cunostintele necesare pentru crearea unui portofoliu avantajos, isi vor putea imbunatati portofoliul deja existent si isi vor face o imagine asupra unui sir de discipline din arta si design. Cursul ofera posibilitatea de a fi admis, in mod garantat, la programele Extended Diploma in Art&Design(cu durata de 2 ani) sau Art Foundation(1 an), acreditate de universitatea londoneza de arte UAL Awarding Body.
Pentru participarea la acest program, studentilor li se recomanda prezentarea unui portofoliu.
Durata-3 saptamini.
Costul- £3,900.


Cazarea si mesele

Varsity House – este o resedinta studenteasca pentru studentii mai mari de 16 ani, prevazuta pentru 48 de persoane. Toate camerele dispun de utilitatile necesare. Exista o bucatarie comuna, o sufragerie cu zona de mese, unde studentiii isi pot pregati aperitive. Studentii sunt supravegheati in regim nonstop de catre colaboratorii scolii.
Caminul este amplasat la 15-20 min de mers de colegiu si de centrul orasului. In apropiere se afla centrul commercial Graffton Centre, diverse restaurant, cafenele si cinematograful. Tot acolo este situata statia de autobuze si cea de tren(la 15-20 min de mers).
In fiecare camera este pat, dulap, comoda si un loc de lucru bine echipat.
Peste tot este acces la Wifi. Sunt disponibile serviciile de spalatorie.


Activitati si excursii

Scoala ofera un program diversificat de activitati cultural-distractive:
-excursii la obiectivele istorice renumite
-vizitarea atractiilor turistice locale
-posibilitati de a practica sportul
-participarea la proiecte creative
-activitati de recreere: serate tematice, vizionare de filme, barbecue, discoteci, vanarea de comori, jocuri, desene si multe altele.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.