UK

University College London | 13-25*

Vacante / Каникулы

University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25* University College London | 13-25*

 • RO
 • RU

University College of London (UCL) este clasata in top 5 Universitati din Marea Britanie si in top 25 cele mai bune Universitati din lume. Este localizata chiar in centrul Londrei, in Bloomsbury - o zona rezidentiala moderna, la 10 minute de mers pe jos de Oxford Street (centrul comercial al Londrei).

La University College of London, in timpul verii, se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de vizite si activitati, la care participa studenti internationali din peste 45 de tari. Lectiile si cazarea sunt concentrate in cele doua zone centrale - Ramsay Hall si Campbell West / Gower Street, la o distanta de cativa pași de principalele atractii turistice. Lectiile se desfasoara pe strada Gover. Aceasta locație geografica excelenta permite vizitarea multor locuri interesante in capitala, printre care Museum of Childhood, Portrait Gallery, Royal Courts of Justice, Science Museum, Tate Modern si altele. De asemenea, puteți profita de marile parcuri din Londra pentru sport si plimbări. Timpul de calatorie de la aeroporturile Heathrow si Gatwick pana la UCL este de aproximativ o oră.

University College of London este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!
Programul taberei de vara

20 de lectii de limba engleza, saptamanal. In clase internationale de cca 14 studenti. La finele programului toti participantii primesc un Certificat de absolvire acreditat de British Council si un raport de evaluare.

Costurile programului - de la £ 1,860 / 2 saptamani.


Cazare

Cazarea se face in camerele single sau duble ale resedintei Ramsay Hall, sau UCL Halls ; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala, iar baile sunt comune (aproximativ 1 la 4 camere); exista si bucatarii cu facilitati pentru gatit. Cladirile de cazare sunt situate foarte aproape de universitate, la doar 5 minute de mers pe jos.

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; studentii vor avea toate mesele in cantina Ramsay Hall de luni pana vineri, pentru mesele de pranz din week-end primind vouchere care pot fi folosite la toate supermarket-urile, fast-food-urile sau cafenelele din zona.


Activitati de agrement

Organizatorii folosesc avantajul locatiei ultracentrale alegand imensele parcuri ca loc de desfasurare a activitatilor sportive (Hyde Park, Regent Park) si zonele turistice pentru iesiri zilnice in oras (Covent Garden,Trafalgar Square, Oxford Street etc).

· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara: jocuri, quiz, activitati sportive, Karaoke, Disco, concursuri, Southbank Walk, Westfield Shopping etc.
· Zece vizite locale; exemple de vizite: British Museum, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Natural History Museum, Covent Garden, Tower Bridge Experience, Chinatown, Hyde Park, Southbank River Walk, Oxford Street etc.
· Doua excursii de o zi intreaga in afara Londrei, cu tren sau autocar; exemple de excursii: Canterbury & Canterbury Cathedral, Oxford & Christchurch College, Brighton & Sealife Centre, Cambridge & King’s College etc.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.