UK

DLD College | 5-18*

Vacante / Каникулы

DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18* DLD College | 5-18*

 • RO
 • RU

Davies Laing and Dick College , cunoscut mai mult ca DLD, a fost infiintat in 1931. In 2013, DLD College a fuzionat cu Abbey College London, formind o singura institutie cu doua campusuri. In fiecare an, incepind din 2003, scoala se plaseaza pe locul 1-2 printre scolile londoneze ce pregatesc pentru admiterea la universitate (sixth form colleges). Scoala se bucura de succese remarcabile in domeniul artelor, stiintelor umanitare si a celor exacte

In 2015 scoala si-a mutat sediul intr-un edificiu nou cu 18 etaje, din sticla si otel, cu vedere la riul Tamisa, Westminster city si London City si la zgarie-norii lor legendari. Clasele sunt amplasate la primele trei etaje, iar camerele unde locuiesc elevii–la etajele 4-14. Studentii au acces liber la cafeneaua Starbucks, situata in cladire. Amplasarea avntajoasa a scolii in inima orasului, in imediata apropiere a teatrelor, expozitiilor, muzeelor si a premierelor cinematografice este foarte apreciata atit de pedagogi, cit si de studenti. Pe timpul verii scoala gazduieste 200 de elevi.
Programe

Academic Juniors pentru elevi de 5-12 ani.
Programul este ideal pentru cei ce vor sa se cufunde in adevarata atmosfera a scolii clasice englezeesti, sa studieze limba engleza si disciplinele preferate, sa comunice cu alti elevi de aceeasi virsta din celelalte tari, sa participe la diverse jocuri si concursuri, sa practice sporturile preferate si sa calatoreasca prin Anglia. Cursul prevede 20 de ore depline de studiere pe saptamina, ce includ limba engleza, matematica, stiintele exacte, istoria, geografia, design si tetehnologie, arte, muzica si dramatizare (la alegere). In fiecare zi se organizeaza intrevederi cu profesorul personal, pentru analizarea rezultatelor obtinute si setarea scopurilor ulterioare.
Costul programului- £1850 / 2 saptamini.

Academic Summer pentru elevi de 13-14 лет (GCSE Programme).
Este destinat elevilor ce planifica studierea dupa programul britanic GCSE (General Certificate of Secondary Education). Cursul Academic Summer ofera o gama larga de discipline academice pe baza celor din programul GCSE. Cunostintele teoretice sunt consolidate de activitati practice, de tipul experimentelor din laboratoarele stintifice. Studentii invata principiile de creare/desfasurare a unei prezentari, a cercetarilor stiintifice si isi consolideaza abilitatile de lucru la calculator. Pe linga limba engleza, studentii vor studia urmatoarele discipline: artele, bazele afacerilor, geografia, istoria, literatura, matematica, filosofia, stiintele,tehnologiile informationale, design si tehnologie, stiintele sociale.
Nivelul minim de cunoastere a limbii engleze-B1.
Costul: £3050 / 2 saptamini.

Academic Summer pentru elevi de 15-18 ani (programe A-Level / IB).
Acest program este ideal pentru cei ce intentioneaza sa-si continue studiile la o scoala privata sau colegiu, in cadrul programelor A-Level sau IB. Este potrivit si pentru cei ce doresc sa cunoasca adevarata atmosfera a unei scoli englezesti adevarate, sa studieze Engleza si disciplinele preferate, sa practice sportul, sa ia parte la concursuri si discoteci, sa calatoreasca prin Anglia impreuna cu noii prieteni din toate tarile lumii.
Discipline la alegere(elevii studiaza 4 discipline pe saptamina): 1. Theory of Knowledge (teoria cunoasterii) –disciplina obligatorie pentru toti elevii. Cursul este elaborate de directorul scolii, metodist cu o experienta bogata de lucru. La baza lui sta intrebarea”cum cunoastem, ce cunoastem”, analizata din toate perspectivele contextului educational si cultural. Elevii isi evalueaza cunostintele personale si cele ale altor pesoane, achizitionate prin intermediul limbajului, simturilor si al ratiunii.
2. Mathematics (matematica) include elemente de algebra, geometrie si statistica si constituie o buna pregatire pentru programele IB (International Baccalaureate) si A-Levels.
3. English (limba engleza) se focuseaza pe comunicarea in limba engleza, ca mijloc de comunicare internationala. Elevii lucreaza asupra tuturor aspectelor limbii engleze (citire, vorbire, scriere, audiere), perfectioneaza gramatica si vocabularul. O atentie deosebita se acorda scrisului, redactarii de compuneri si eseuri, precum si discursului public si prezentarilor.
4. Sciences (stiinte)-elevii pot studia biologia, chimia si fizica. Cursul imbina elemente de teorie si practica si activitati exterioare in sanul naturii.
5. Arts and Art History (artele si istoria artelor) - cursul cuprinde studierea temelor din istorie, geografie si economie. In domeniul artelor, elevii studiaza istoria dezvoltarii picturii, incepind cu picturile rupestre si pina la graffiti. In cadrul orelor practice, ei experimenteaza cu diverse materiale, studiaza mijloacele de informare in masa, deosebirile dintre diverse culturi si atitudinea acestora fata de arta.
6. Humanities (stiintele umaniste) cuprinde studierea istoriei, geografiei, economiei, politicii si psihologei.
Costul-£3050 / 2 saptamini.

Tot in cadrul DLD College sunt oferite doua programe speciale pentru adolescenti de 15-18 ani:
1. Medical Studies: este orientat spre studentii ce intentioneaza sa urmeze studiile superioare in domeniul medicinei si include 40 de lectii pe saptamina. Pe linga lectiile practice de biologie si chimie, orele includ si studierea geneticiii si a alimentatiei. Fiecare elev va realiza un proiect propriu, cu redactarea unui eseu si va realiza cercetari. Programul are o durata de doua spatamini.
Costul- £3650 / 2 saptamini.

2. Pregatirea pentru IELTS.
Timp de o saptamina elevii vor studia dupa un program intens de pregatire pentru examenul IELTS, cuprinzind cele 4 componente ale examenului (auditia-capacitatea de a percepe limba engleza la auz, citirea si analiza ulterioara, limba vorbita). La sfirsitul programului studentii vor avea posibilitatea sa sustina testul IELTS, care este deja inclus in costul programului.
Costul-£1925 / 1 saptamina.

Cazarea si mesele

Studentii programului de vara DLD College London invata si locuiesc in aceeasi cladire, in care mai sunt amplasate sali sportive spatioase, cantina cu o bucatarie minunata, asa incit nu e nevoie sa caute ceva in oras, cu frica de a se rataci. Dormitoarele sunt prevazute pentru 1-2 persoane, includ bai individuale, toate piesele de menaj necesare pentru viata si acces non-stop la Internet

Activitati si excursii

Timpul liber abunda in excursii si descoperiri. Studentii vor strabate Londra in lung si in lat si vor vedea toate locurile faimoase de atractie, ca, spre exemplu, Palatul Westminster, Galeria Nationala, Tower of London, renumitele muzee londoneze, piata Trafalgar, palatal Buckingam, muzeul Mme Tussaud. La fel, ei vor avea posibilitatea de a se plimba prin faimoasele magazine din Covent Garden, de pe Oxford Street, si, bineinteles, prin Harrods.

In weekend sunt organizate excursii in Oxford, Cambridge, Windsor, Brighton si Canterburry, unde te poti cufunda in intregime in cultura britanica si o poti cunoaste din toate perspectivele, nu doar din cea a felinarelor londoneze.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.