UK

The Leys School | 11-17*

Vacante / Каникулы

The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17* The Leys School | 11-17*

 • RO
 • RU

The Leys School este amplasata chiar in centrul orasului universitar Cambridge. Aceasta scoala privata prestigioasa, clasata in mod constant pe locuri de top in rating-urile faimoaselor institutii educationale britanice, a fost fondata in 1875, in centru orasului Cambridge (100 000 de locuitori), la o ora de mers de Londra. De aici poti ajunge pe jos in centrul orasului, pina la colegiile universitatii Cambridge, magazine si centre de agreement.

Scoala ocupa un teritoriu vast, cu zone pitoresti de parc si este ideala pentru ce ce doresc sa invete Engleza intrun mediu urban. Complexul architectural al scolii prezinta o simbioza traditionala pentru Anglia a stilului Victorian si a celui contemporan. In gradina spatioasa a scolii sunt situate blocurile moderne de studii, atelierele si laboratoarele, resedinta confortabila, o piscina de tip inchis, sala sportiva, corturi de tenis, terenuri de fotbal, baseball si volei, centrul IT cu acces liber la Internet, teatrul scolar si un centru foarte bine echipat de arte si design. Scoala se potriveste de minune studentilor mai independenti, pasioati de cultura urbana.
Programe

English Explorer -15 ore de limba engleza pe saptamina, ce cuprind lectii si activitati tematice, ca spre exemplu: mediul inconjurator, totul despre mine, compararea culturilor nationale si aventuri individuale.
Noua ore pe saptamina sunt dedicate activitatilor facultative, dintre care studentii pot alege 3:
-Activitati academice: literatura britanica, jurnalism, prezentari si dezbateri, pregatire pentru examene, eseu artistic.
-Activitati sportive: baschet, fotbal, tragerea cu arcul, sanatate si fitness, inot si sporturi acvatice, sport britanic, tenis, volei, echitatie, golf.
-Activitati artistice: arte si design, gatit, dramatizare, arte, arte aplicate, fotografia si realizarea de fime.
Activitatile sportive si distractive ocupa 13.5 ore pe saptamina si se desfasoara sub supravegherea educatorilor experimentati.
Costul- £2,735 / 2 saptamini.


Cursul Young Cambridge Scholars este potrivit pentru studentii ce poseda un nivel suficient de Engleza (B1) si planifica sa urmeze studiile la o scoala britanica privata sau la universitatile britanice.
Programul include: -Discipline academice (8 ore): matematica, chimie, fizica, biologie, literatura engleza, arte si design, limba engleza.
-Ore desfasurate de catre profesorii din Cambridge.
-Bazele gandirii critice.
-Familiarizare cu examenul IELTS.
- Vizita (cu cina) la Cambridge College
Acest program ofera studentilor posibilitatea familiarizarii cu disciplinele studiate la universitate, asimilarii terminolgiei specifice mediului academic, intelegerii mai bune a textelor stiintifice, autoprezentarii si comportamentului in situatii iesite din comun, participarii la discutii stiintifice, activarii in cadrul/fruntea unui colectiv si multe altele.
Costul- £3,800 / 2 saptamini.


Cazarea si mesele

Elevii sunt cazati in resedinte moderne, in camere de 2-4 persoane, cu dus si WC, sub supravegherea permanenta a educatorilor. Alimentatia-pensiune completa, bufet suedez. Resedintele sunt foarte confortabile si spatioase. In fiecare bloc exista o camera comuna, pentru recreere si jocuri de masa.


Activitati si excursii

Amplasarea comoda a scolii pe o campie pitoreasca intinsa a facut posibila constructia unui complex sportiv grandios, in care gasesti de toate, incepind cu sala sportiva echipata modern si pina la terenuri acoprite pentru jocuri sportive si o piscina interioara incalzita. In jurul scolii se afla terenurile de fotbal si corturile de tenis. De dimineata pina seara aici activeaza teatrul scolar, studioul dramatic, scoala muzicala, centrul de arte, design si tehnologii.

Zilnic: studierea interactiva a limbii engleze prin intermediul diverselor aplicatii pe calculator, vizite instructive, dansuri traditionale, barbecue, vizionarea filmelor, montarea spectacolelor, etc.

Excursii: 2 excursii pe saptamina: Londra, Brighton, Windsor, Stafford-on Avon, Oxford, Cambridge, Bath si castelul Warwick.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.